Sponsoring


Naber Plastics is vanaf het allereerste begin gevestigd in Waalwijk en op meerdere manieren betrokken bij de stad.

Stichting CO2 neutraal

Omdat wij geloven dat duurzaam ondernemen de toekomst is, zijn wij gouden sponsor van stichting Waalwijk CO2 neutraal. Een stichting die bedrijven helpt om kennis op gebied van duurzame energie te delen met andere bedrijven. Daardoor kunnen bedrijven hun energiebeleid zo effectief mogelijk inrichten. Ook stimuleert de stichting duurzame opwekking van CO2-vrije energie.

Wij houden maximaal rekening met milieuomstandigheden. Door het sponsoren van Stichting Waalwijk CO2 vrij hopen wij dat ook onze omgeving gestimuleerd wordt om zo CO2-neutraal mogelijk te werken.

Meer weten over deze stichting? www.waalwijkco2vrij.nl

Stichting ES

Stichting ES biedt via chat en mail kosteloos en anoniem emotionele support aan mensen die door situatieveranderingen problemen ervaren. De hulpverlenende stressmanagers zijn volwassenen die allerlei beroepen kunnen hebben, variërend van bijvoorbeeld fysiotherapeut of echtscheidingsadvocaat tot oncologieverpleegkundige of sociaalpsycholoog. De supportgevers doen naast hun werk een hbo-opleiding in de psychosociale hulpverlening en zitten in de afrondende fase van deze opleiding. Ze hebben bij Stichting ES een specifieke training gevolgd voor dit werk. Voor wie is de hulp van Stichting ES? Stichting ES richt zich op mensen (slachtoffers) die geconfronteerd worden met problematiek zoals geweld, verlies, ziekte en eenzaamheid. Als het je overkomt kan het je het gevoel geven de grip op het leven kwijt te zijn. Deze Waalwijkse stichting is er voor je, als je het even niet meer alleen kunt. Naber Plastics BV ondersteund deze warmhartige organisatie d.m.v. een jaarlijkse donatie. Meer weten over deze stichting? www.stichtinges.nl

Naast deze twee mooie stichtingen zijn wij onder andere al jaren trouwe sponsor van RKC Waalwijk, de 80 van de Langstraat, de Kennedy mars die elk jaar vanuit Waalwijk vertrekt.