N

Hoge kwaliteit

Maatwerk

Milieuvriendelijk

Vacature machinesteller spuitgieter


Binnen Naber Plastics B.V. hebben wij met regelmaat een vacature voor een machinesteller spuitgieter. Wanneer u wilt werken bij een van de toonaangevende en vooruitstrevende spuitgietbedrijven in Europa, dan is Naber Plastics B.V. de uitgelezen plek voor u om uzelf verder te ontwikkelen. Wij zijn een familiebedrijf dat is opgericht in het jaar 1989. Vanaf dat moment zijn we uitgegroeid tot een van de marktleiders binnen onze branche in Europa.

Uzelf verder ontwikkelen, ook voor de vacature machinesteller spuitgieter

Binnen ons sfeervol, professioneel en bovenal innovatief familiebedrijf zijn wij altijd op zoek naar een enthousiaste en kundige machinesteller spuitgieter, hier is dan ook met regelmaat een vacature voor. Zaken die behoren binnen uw functie zijn onder andere:

  • Troubleshooten;
  • Het onderhouden van spuitgietmachines, matrijzen, automatiseringen en randapparatuur;
  • U creëert stabiele processen en garandeert kwalitatieve producten;
  • U zorgt voor het compleet uitvoeren van de matrijs in- en uitbouw.

Verder vinden wij een positieve houding belangrijk en u zorgt ervoor dat u nauwkeurig werkt met een oplossend vermogen voor alledaagse problemen.

Werken bij Naber Plastics B.V.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden die Naber Plastics B.V. u kan aanbieden op het gebied van uw carrière? U kunt ervoor kiezen om zowel schriftelijk als online uw sollicitatie op te sturen voor de vacature machinesteller spuitgieter. Schriftelijk kunt u uw sollicitatie sturen naar:

  • Naber Plastics B.V. van Hilststraat 12, 5145 RL Waalwijk

Of via de mail naar:

Hopelijk maken we snel kennis met elkaar en kunnen we samen bekijken wat we voor elkaar kunnen betekenen.

Neem contact op