N

High Quality

Customization

Environmentally friendly

Vacature machinesteller spuitgieter


Binnen Naber Plastics hebben wij met regelmaat een vacature voor een machinesteller en spuitgieter. Wanneer u wilt werken bij een van de toonaangevende en vooruitstrevende spuitgietbedrijven in Europa, dan zijn wij de uitgelezen plek voor u om uzelf verder te ontwikkelen. Wij zijn een familiebedrijf dat is opgericht in 1989 en zijn vanaf dat moment uitgegroeid tot een van de marktleiders binnen onze branche.

Uzelf verder ontwikkelen? Bekijk de vacature voor machinesteller en spuitgieter

Binnen ons sfeervolle, professionele en bovenal innovatieve familiebedrijf zijn wij altijd op zoek naar een enthousiaste en kundige machinesteller en spuitgieter. Met regelmaat hebben wij op dat gebied verschillende vacatures openstaan. Zaken die behoren binnen uw functie zijn onder andere:

  • Troubleshooten
  • Het onderhouden van een spuitgietmachines, matrijzen, automatiseringen en randapparatuur
  • Het creëren van stabiele processen en het garanderen van kwalitatieve producten
  • Het zorgen voor het compleet uitvoeren van de in- en uitbouw van de matrijs

Verder vinden wij een positieve houding belangrijk, evenals een nauwkeurige werkwijze en een oplossend denkvermogen voor alledaagse problemen. Doordat wij BRC-IoP gecertificeerd zijn, maakt u deel uit van een milieuvriendelijke productie, verantwoordelijke distributie en kunt u uitgaan van een betrouwbare herkomst van de producten.

Werken bij Naber Plastics

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden die Naber Plastics u kan aanbieden op het gebied van uw carrière? Solliciteer dan voor de machinesteller en spuitgieter. Schriftelijk kunt u uw sollicitatie sturen naar:

Naber Plastics B.V.

Van Hilststraat 12

5145 RL Waalwijk

 

Stuurt u liever een e-mail? Dan kunt u ons bereiken door te mailen naar maud.naber@naberplastics.com Heeft u nog vragen of wilt u meer informatie? Bel dan naar +31 (0)416 343175 of vul het contactformulier in. Reageer vandaag nog op de vacature als machinesteller en spuitgieter en hopelijk maken we snel kennis met elkaar.

Contact us

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid