N

Hoge kwaliteit

Maatwerk

Milieuvriendelijk

Vacature machinesteller spuitgieter


Binnen Naber Plastics B.V. hebben wij met regelmaat een vacature voor een machinesteller spuitgieter. Wanneer u wilt werken bij een van de toonaangevende en vooruitstrevende spuitgietbedrijven in Europa, dan is Naber Plastics B.V. de uitgelezen plek voor u om uzelf verder te ontwikkelen. Wij zijn een familiebedrijf dat is opgericht in het jaar 1989. Vanaf dat moment zijn we uitgegroeid tot een van de marktleiders binnen onze branche in Europa.

Uzelf verder ontwikkelen? Bekijk de vacature voor machinesteller spuitgieter

Binnen ons sfeervol, professioneel en bovenal innovatief familiebedrijf zijn wij altijd op zoek naar een enthousiaste en kundige machinesteller spuitgieter. Met regelmaat hebben wij op dat gebied verschillende vacatures openstaan. Zaken die behoren binnen uw functie zijn onder andere:

  • Troubleshooten
  • Het onderhouden van een spuitgietmachines, matrijzen, automatiseringen en randapparatuur
  • U creëert stabiele processen en garandeert kwalitatieve producten
  • U zorgt voor het compleet uitvoeren van de matrijs in- en uitbouw

Verder vinden wij een positieve houding belangrijk en zorgt u dat u nauwkeurig werkt met een oplossend vermogen voor alledaagse problemen. Doordat wij BRC-IoP gecertificeerd zijn, maakt u deel uit van een milieuvriendelijke productie, verantwoordelijke distributie en kunt u uitgaan van een betrouwbare herkomst van de producten.

Werken bij Naber Plastics B.V.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden die Naber Plastics B.V. u kan aanbieden op het gebied van uw carrière? U kunt ervoor kiezen om zowel schriftelijk als online uw sollicitatie op te sturen voor de vacature machinesteller spuitgieter. Schriftelijk kunt u uw sollicitatie sturen naar:

Naber Plastics B.V.

Van Hilststraat 12

5145 RL Waalwijk

Stuurt u liever een e-mail? Dan kunt u ons bereiken door een bericht te sturen naar lianne.naber@naberplastics.com. Heeft u nog vragen of wilt u meer informatie? Ook telefonisch staan we u graag te woord wanneer u belt naar +31 416 343175. Reageer vandaag nog op de vacature als machinesteller spuitgieter en hopelijk maken we snel kennis met elkaar.


Neem contact op