N

Hoge kwaliteit

Maatwerk

Milieuvriendelijk

Vacature operator spuitgieter


Wanneer u wilt werken bij een van de meest hightech en toonaangevende spuitgietbedrijven in Europa, bijvoorbeeld via een vacature operator spuitgieter, dan bent u bij Naber Plastics B.V. aan het juiste adres. Bij ons bent u verzekerd van een gezellige werksfeer met leuke collega’s. Daarnaast staat ons bedrijf bekend als innovatief en duurzaam. Wij zorgen ervoor dat we altijd een voorsprong hebben op onze concurrenten door middel van continue ontwikkeling.

Werken bij Naber Plastics B.V. via de vacature operator spuitgieter

Binnen onze organisatie zijn wij altijd op zoek naar nieuwe en enthousiaste medewerkers. Zo hebben wij met regelmaat een vacature voor een operator spuitgieter openstaan. Verder bieden wij u ook veel mogelijkheden binnen de vacature, denk hierbij onder andere:

  • Een marktconform salaris
  • Interne opleidingen tot allround operator spuitgieter
  • Werken een familiaire werksfeer, met gezellige en fijne collega’s
  • Moderne werkomgeving en productiefaciliteit

Een nieuwe uitdaging, dat is werken bij Naber Plastics B.V.

Bent u op zoek naar een nieuwe uitdaging? Of spreekt de vacature operator spuitgieter u aan? Solliciteer dan direct, wij staan altijd open voor een nieuwe enthousiaste en kundige werknemer. U kunt reageren op onze sollicitatie via de e-mail of per post. Een sollicitatiebrief stuurt u naar:

Naber Plastics B.V.

Van Hilststraat 12

5145 RL Waalwijk

Stuurt u liever digitale post naar ons? Stuur dan uw motivatie en cv naar lianne.naber@naberplastics.com. Wilt u meer over de vacature te weten komen? Bekijk dan de vacaturepagina op onze website of neem telefonisch contact met ons op via +31 416 343175.

Neem contact op