N

High Quality

Customization

Environmentally friendly

Vacature operator spuitgieter


Een nieuwe uitdaging, dat is werken bij Naber Plastics

Wanneer u wilt solliciteren bij een van de meest toonaangevende spuitgietbedrijven in Europa, bijvoorbeeld op een vacature voor operator spuitgieter, dan bent u bij Naber Plastics aan het juiste adres. Bij ons bent u verzekerd van een gezellige werksfeer met leuke collega’s. Daarnaast staat ons bedrijf bekend als zeer innovatief en duurzaam. Wij zorgen ervoor dat we altijd een voorsprong hebben op onze concurrenten door middel van constante ontwikkeling.

Werken bij Naber Plastics: solliciteer op de vacature operator spuitgieter

Binnen onze organisatie zijn wij altijd op zoek naar nieuwe en enthousiaste medewerkers. Zo hebben wij met regelmaat een vacature voor een operator spuitgieter openstaan. Verder bieden wij u ook veel mogelijkheden binnen deze functie. Denkt u hierbij dan onder andere aan:

  • Een marktconform salaris
  • Interne opleidingen tot allround operator spuitgieter
  • Werken een familiaire werksfeer, met gezellige en fijne collega’s
  • Moderne werkomgeving en productiefaciliteit

Een nieuwe uitdaging, dat is werken bij Naber Plastics

Bent u op zoek naar een nieuwe uitdaging? Of spreekt de vacature voor operator spuitgieter u aan? Solliciteer dan direct, want wij staan altijd open voor een nieuwe enthousiaste en kundige werknemer. U kunt reageren op onze sollicitatie per post. Een sollicitatiebrief stuurt u naar:

Naber Plastics B.V.

Van Hilststraat 12

5145 RL Waalwijk

 

Stuurt u liever een e-mail naar ons? Stuur dan uw motivatie inclusief cv naar lianne.naber@naberplastics.com. Wilt u meer over deze vacature te weten komen? Bekijk dan de vacaturepagina op onze website of neem telefonisch contact met ons op door te bellen naar +31 (0)416 343175.

Contact us

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid