N

High Quality

Customization

Environmentally friendly

Verpakkingsmateriaal voeding


Wanneer u zoekt naar hoogwaardig kwalitatief kunststof voor verpakkingsmateriaal van voeding bent u bij Naber Plastics aan het juiste adres. Wij zijn gevestigd in Waalwijk en sinds 2012 voeren wij onze productie vanuit ons moderne pand op het eco-industrieterrein. Hier focussen wij ons op duurzame productie en research en development, zodat wij telkens de nieuwste ontwikkelingen kunnen doorvoeren in onze werkwijze.

Hoogstaand verpakkingsmateriaal voor voeding

Met slimme en innovatieve maatregelen die door ons intern zijn toegepast, zijn er diverse milieuvriendelijke veranderingen te zien binnen de organisatie. Op het gebied van verpakkingsmateriaal van voeding moet er aan een aantal strenge eisen voldaan worden, iets dat wij op een hoogwaardige manier uitvoeren. Doordat wij beschikken over een BRC-IoP certificering, kunnen wij u te allen tijde de kwaliteit van de verpakkingen garanderen. Dit maakt ons dan ook de ideale partner om mee in zee te gaan voor de productie van kunststof verpakkingsmateriaal.

Meer weten over onze bedrijfsvoering?

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden die wij voor u kunnen betekenen? Of wilt u meer weten over verpakkingsmateriaal dat wij produceren voor voeding? Dan kunt u ons bereiken door te bellen naar +31 (0)416 343175 of vul het contactformulier in. Wij nemen vervolgens zo snel mogelijk contact met u op om al uw vragen te beantwoorden. 

Contact us

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid