N

Hoge kwaliteit

Maatwerk

Milieuvriendelijk

Verpakkingsmateriaal voeding


Wanneer u zoekt naar hoogwaardig kwalitatief kunststof met betrekking tot verpakkingsmateriaal van voeding bent u bij Naber Plastics B.V. aan het juiste adres. Wij zijn gevestigd in Waalwijk en sinds 2012 voeren wij onze productie vanuit ons nieuwe pand vanuit het eco-industrieterrein Haven VII. Op het gebied van research & development wordt er iedere dag verder ontwikkeld aan creatieve en innovatieve ideeën. Hierdoor kunnen wij de voorsprong behouden die wij tot nu toe hebben opgebouwd.

Hoogstaande verpakkingsmateriaal voor voeding

Met de bouw van het nieuwe pand waar Naber Plastics B.V. actief in is, werd er focus gelegd op de voedselindustrie. Met slimme en innovatieve maatregelen die door ons intern zijn toegepast, zijn er diverse milieuvriendelijke veranderingen te zien binnen de organisatie. Op het gebied van verpakkingsmateriaal van voeding moet er aan een aantal strenge eisen voldaan worden, iets dat wij op een hoogwaardige manier uitvoeren. Innovatie en duurzaamheid staan ook niet voor niets hoog bij ons in het vaandel. Juist om die reden beschikken wij over een BRC-IoP certificering

Meer weten over onze bedrijfsvoering of producten?

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden die wij als bedrijf voor u kunnen betekenen? Of wilt u meer weten over verpakkingsmateriaal dat wij produceren voor de industrie op het gebied van voeding? Dan kunt u ons bereiken via het telefoonnummer +31 416 343175. Wij beantwoorden graag uw vragen en zorgen voor een gepast antwoord op uw vraag.


Neem contact op