N

High Quality

Customization

Environmentally friendly

Bloemenemmers


Naber Plastics is sinds een aantal jaren marktleider in de productie van kunststof producten zoals bloemenemmers, voedselverpakkingen en vorkjes. Wij produceren uitgebreide series bloemenemmers, maar ook sierpotten en kweekpotten. Op onze productielocatie maken wij gebruik van hoogwaardige kwaliteit spuitgietmachines en matrijzen, waardoor de kwaliteit van de producten gewaarborgd blijft.

Bloemenemmers en andere bloemtransport systemen

Naber Plastics maakt kunststof producten voor veel verschillende markten, waaronder voor de bloem- en plantindustrie. Zo zijn bloemenemmers, bloementransportsystemen en sierpotten beschikbaar in verschillende afmetingen. Ons bedrijfspand is voorzien van de nieuwste technieken om onze producten op deze manier zo energiezuinig en efficiënt mogelijk te produceren. De energiesparing die wij hiermee verwezenlijken, in vergelijking met conventioneel spuitgieten, is ruim 47%. Door een in-house productieontwikkelingsafdeling onderscheiden wij ons van de concurrenten. U kunt bij ons dus terecht van de ontwerpfase van de bloemenemmers tot aan de volledig geautomatiseerde productie hiervan.

Meer weten over onze bedrijfsvoering of producten?

Door een gestroomlijnd logistiek proces en het lichte gewicht van onze producten, kunnen wij met onze producten scherp concurreren. Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen of heeft u vragen? Neem dan contact met ons op. U kunt ons bereiken door te bellen naar +31 (0)416 343175. Het is ook mogelijk om het online contactformulier in te vullen. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

Contact us

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid