N

High Quality

Customization

Environmentally friendly

Bloemenemmers, sierpotten en kweekpotten


Naber Plastics is marktleider in de productie van bloemenemmers. Wij produceren uitgebreide series plastic bloemenemmers. Op onze productielocatie maken wij gebruik van hoogwaardige spuitgietmachines en gepatenteerde productietechnieken, waardoor wij de kwaliteit van het eindresultaat kunnen waarborgen.

Bloemenemmers kopen bij Naber Plastics

Wij maken kunststof producten voor veel verschillende markten, waaronder de bloem- en plantindustrie. Zo kunt u bij ons bloemenemmers kopen, maar we hebben ook sierpotten en bloementransportsystemen beschikbaar in verschillende afmetingen. Dit maakt het transport van bloemen overzichtelijker en efficiënter voor de eindgebruikers. Ons bedrijfspand is voorzien van de nieuwste technieken om de emmers zo energiezuinig en efficiënt mogelijk te produceren. De energiebesparing die wij hiermee verwezenlijken, in vergelijking met conventioneel spuitgieten, is ruim 47%. Besparing op grondstoffen, energie en transport vormen altijd de basis bij onze ontwikkelingen.

Contact us

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

Slimme producten, zoals bloemenemmers

Door een in-house productontwikkelingsafdeling onderscheiden wij ons van de concurrentie. Het innovatie team ontwerpt slimme producten, ook voor de horticultuur. Wat dacht u bijvoorbeeld van de rechthoekige emmer, welke zich door een gepatenteerd design extreem goed laat stapelen? Dit biedt voordelen in de gehele keten, denk hierbij aan transport, opslag en het retour nemen van de emmers bij de retailer voor recycling. Of neem de productie van ronde bloemenemmers. Door gepatenteerde systemen tot wel 25% lichter dan die van onze concurrent! U kunt bij ons dus terecht van de ontwerpfase tot aan de volledig geautomatiseerde productie hiervan.

Custom made plastic bloemenemmers

Familiebedrijf Naber Plastics is al vanaf 1989 actief in de spuitgietwereld. Kenmerkend is de transparante organisatie, waar het management regelmatig op de werkvloer te vinden is. Wij houden van korte lijntjes, dat merkt u ook als klant! Door een nuchtere bedrijfscultuur en heldere communicatie, nemen we u mee in het productieproces. Wij kunnen met onze producten scherp concurreren door een gestroomlijnd logistiek verloop en het lichte gewicht van onze producten. Bent u op zoek naar een producent van custom made kunststof verpakkingsmateriaal, zoals plastic bloemenemmers, en wilt u weten wat wij voor uw organisatie kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op. U kunt ons bereiken door te bellen naar +31 (0)416 343175. Of vul het online contactformulier in. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.