N

Hoge kwaliteit

Maatwerk

Milieuvriendelijk

Spuitgieten


Naber Plastics B.V. is een bedrijf dat gespecialiseerd is in het spuitgieten van kunststof producten. Wij zijn ingericht op grote volumes waarbij vanzelfsprekend lage marges horen. De productie doen we op een duurzame en milieuvriendelijke manier. Het energieverbruik van onze machines wordt tijdens het spuitgieten sterk in de gaten gehouden. Dankzij de maatregel verbruiken we in de huidige situatie tot de helft minder energie per verwerkte kilogram plastic, in vergelijking tot onze oude situatie.

Producten laten spuitgieten op maat

Als het gaat om nieuwe producten die we moeten spuitgieten, doen we dit altijd op maat. Wij vinden het namelijk erg belangrijk dat we kunnen voldoen aan de wensen van u als afnemer. Wij streven ernaar om innovatieve oplossingen te bedenken zodat u altijd een voordeel heeft ten opzichte van de rest van de markt. De inrichting en capaciteiten van Naber Plastics B.V. zijn met name gericht op massaproductie. We maken verpakkingen voor diverse industrieën zoals voedselverpakkingen, kratten, kunststof vloeren, speelgoed, tuinbouw en technische onderdelen. Voor ieder product wordt de juiste kunststofsoort ingezet. Naast milieuvriendelijkheid en hoogwaardige kwaliteit staat innovatie hoog bij ons in het vaandel.

Neem contact met ons op

Wilt u graag kunststof producten laten spuitgieten? Laat dit dan aan ons over. Neem contact met ons op door te bellen naar +31 416 343175, dan bespreken we met u de mogelijkheden in uw situatie.


Neem contact op