N

High Quality

Customization

Environmentally friendly

Spuitgieten


Naber Plastics is een bedrijf dat gespecialiseerd is in het spuitgieten van kunststof producten. Wij zijn ingericht op grote volumes waarbij vanzelfsprekend lage marges horen. Ons productieproces is niet alleen gefocust op het vervaardigen van hoogwaardige kwaliteit kunststof, maar ook op duurzaam en milieuvriendelijk produceren. Dankzij vele energie besparende maatregelen in onze productiefaciliteit verbruiken we aanzienlijk minder energie per verwerkte kilogram plastic dan een gemiddelde concullega.

Kunststof producten laten spuitgieten op maat

Producten spuitgieten doen we altijd op maat. Wij vinden het namelijk erg belangrijk dat we voldoen aan de wensen en eisen van onze afnemers. Wij streven ernaar om innovatieve oplossingen te bedenken, zodat u altijd een voordeel heeft ten opzichte van uw concurrent. De inrichting en capaciteiten van Naber Plastics zijn met name gericht op massaproductie. We maken verpakkingen voor diverse industrieën zoals voedselverpakkingen, kratten, kunststof vloeren, speelgoed, tuinbouw en technische onderdelen. Voor ieder product wordt de juiste kunststofsoort ingezet. Naast milieuvriendelijkheid en hoogwaardige kwaliteit staat innovatie dus hoog bij ons in het vaandel.

Neem contact met ons op

Wilt u graag kunststof producten laten spuitgieten? Laat dit dan aan ons over. Neem contact met ons op door te bellen naar +31 (0)416 343175, of vul het contactformulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Contact us

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid