N

Hoge kwaliteit

Maatwerk

Milieuvriendelijk

Spuitgieten


Naber Plastics B.V. is een bedrijf dat gespecialiseerd is in het spuitgieten van kunststof producten. Wij zijn ingericht op grote volumes waarbij vanzelfsprekend lage marges horen. De productie wordt op de meest duurzame en milieuvriendelijke manier verricht. Het energieverbruik van onze machines wordt tijdens het spuitgieten sterk in de gaten gehouden. Door de maatregelen die we ondernomen hebben verbruiken we in de huidige situatie de helft minder energie per verwerkte kg plastic in vergelijking tot onze oude situatie. Daarnaast wordt enkel 100% groene stroom ingekocht. Door onder andere deze maatregelen hebben wij het milieucertificaat ISO 14001 mogen ontvangen.

Producten laten spuitgieten op maat

Als het gaat om nieuwe producten spuitgieten, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij ontwikkelen uw product volledig op maat. Wij streven er naar om innovatieve oplossingen te bedenken zodat u altijd een voordeel heeft ten opzichte van de rest van de markt. De inrichting en capaciteiten van Naber Plastics B.V. zijn met name gericht op massaproductie. We maken verpakkingen voor diverse industrieën zoals voedselverpakkingen, kratten, kunststof vloeren, speelgoed, tuinbouw en technische onderdelen. Voor ieder product wordt de juiste kunststofsoort ingezet. Naast milieuvriendelijkheid en hoogwaardige kwaliteit staat innovatie hoog bij ons in het vaandel.

Contact opnemen

Wilt u graag kunststof producten laten spuitgieten? Laat dit dan doen door Naber Plastics B.V. Neem contact met ons op door te bellen naar 0031 416 343175, en dan bespreken we graag uw wensen en de mogelijkheden!

Neem contact op