N

High Quality

Customization

Environmentally friendly

Verpakkingsmateriaal voedsel


Voor hoogwaardige kunststof verpakkingsmateriaal voor voedsel moet u bij Naber Plastics zijn. Naber Plastics is gevestigd in Waalwijk. In de moderne productiefaciliteit zijn alle nieuwste technieken om energiezuinig te kunnen produceren geïmplementeerd. Daarnaast voldoen wij aan alle strenge eisen en normen die in de branche gesteld zijn. In onze eigen productontwikkelingsafdeling worden iedere dag creatieve en innovatieve ideeën uitgewerkt, hierbij staan de wensen van de klant centraal.

Hygiënisch en hoogwaardig verpakkingsmateriaal voor voedsel

Naber Plastics heeft bij de bouw van haar huidige pand alles volledige gespitst en ingericht voor de productie van de voedingsverpakkingsindustrie. Door allerlei innovatieve maatregelen kunnen wij met trots zeggen dat ons energieverbruik per verwerkte kilogram plastic, in vergelijking met onze oude situatie, gehalveerd is. Door alle investeringen die wij in de afgelopen jaren gedaan hebben, hebben wij grote stappen kunnen zetten op het gebied van milieu. Wij geloven dat duurzaam ondernemen de toekomst is en dat willen we graag met u delen.

Voldoen aan de strengste eisen en normen

Om de beste kwaliteit en hygiëne te kunnen garanderen, zorgen we ervoor dat wij voldoen aan de strengste eisen en normen. Daardoor zijn wij BRC-IoP gecertificeerd. Daarnaast hebben wij een eigen productontwikkelingsafdeling waar we op zoek gaan naar innovatieve oplossingen voor nieuw en bestaand verpakkingsmateriaal voor voedsel, maar ook voor andere kunststof toepassingen. Bent u benieuwd wat we op het gebied van verpakkingsmateriaal voor voedsel voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op door te bellen naar +31 (0)416 343175, of vul het contactformulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Contact us

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid