N

Hoge kwaliteit

Maatwerk

Milieuvriendelijk

Verpakkingsmateriaal voedsel


Voor kwalitatief hoogwaardige kunststof verpakkingsmateriaal voor voedsel moet u bij Naber Plastics B.V. zijn. Naber Plastics B.V. is gevestigd in Waalwijk en zit sinds 2012 in een nieuw pand waar alle nieuwste technieken om energiezuinig te kunnen produceren geïmplementeerd zijn. Daarnaast voldoen wij aan alle strenge eisen en normen die gesteld worden aan voedselverpakkingsproducenten. In onze eigen productontwikkelingsafdeling worden iedere dag creatieve en innovatieve ideeën uitgewerkt, waarbij de wensen van de klant centraal staan. Menig door Naber Plastics ontwikkelde verpakkingsmateriaal voor voedsel heeft geleid tot prijzen op verpakkingsbeurzen over de hele wereld.

Hygiënisch en kwalitatief hoogwaardig verpakkingsmateriaal voor voedsel

Naber Plastics B.V. heeft het nieuwe pand gebouwd waarbij de inrichting volledig is gespitst op de voedselindustrie. Door allerlei innovatieve maatregelen kunnen wij met trots zeggen dat ons energieverbruik per verwerkte kilogram plastic in vergelijking met onze oude situatie gehalveerd is. Onze productielocatie en werkwijze voldoen aan de hoogste eisen rondom hygiëne. Onze jarenlange ervaring in de spuitgietwereld kunnen wij een wezenlijke bijdrage leveren aan het ontwikkelen van nieuwe verpakkingen. Bij de ontwikkeling van nieuwe verpakkingen vormen besparing op grondstoffen en energie de basis, waardoor u altijd een voorsprong heeft in vergelijking tot de concurrent. Sneller verpakken, langere houdbaarheid voor versproducten, marketing technisch betere presentatie, gemakkelijk in gebruik en minder logistieke kosten zijn de wensen van veel van onze afnemers.

Voldoen aan de strengste eisen en normen

Om de beste kwaliteit en hygiëne te kunnen garanderen, zorgen we ervoor dat we voldoen aan de strengste eisen en normen. Daardoor zijn wij BRC-IoP gecertificeerd. Daarnaast hebben wij een eigen productontwikkelingsafdeling waar we op zoek gaan naar innovatieve oplossingen voor nieuwe en bestaande artikelen. We hebben al vele productverbeteringen en -ontwikkelingen kunnen realiseren voor verschillende organisaties. Bent u benieuwd wat we op het gebied van verpakkingsmateriaal voor voedsel voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op door te bellen naar +31 416 343175.

Neem contact op