Innovatie & productontwikkeling


Naber Plastics B.V. beschikt over een eigen productontwikkelingsafdeling. Steeds op zoek naar innovatieve oplossingen voor zowel bestaande als nieuwe producten. In de loop der jaren hebben wij al vele (gepatenteerde) productverbeteringen kunnen realiseren.

Voor de ontwikkeling van nieuwe producten gaan wij, de afdeling productontwikkeling, het liefst zelf met de klant aan tafel. Wij geloven niet in het kopiëren van bestaande producten en streven altijd naar een verbetering op het gebied van functionaliteit, besparing op grondstof, productietijd en energie. 

De klant staat hierbij centraal; deze moet uiteindelijk een verbeterd of, in het geval van nieuwe items, een optimaal product geleverd krijgen.

Met de kennis binnen onze organisatie kunnen wij een wezenlijke bijdrage leveren aan het ontwikkelen van nieuwe verpakkingstechnieken en verpakkingsconcepten. Ook hebben wij ruime ervaring op het gebied van patenten en modelbescherming. Door onze kennis van spuitgieten te combineren met de ontwikkeling van nieuwe producten onderscheiden wij ons van ontwerpbureaus die vaak alleen de theoretische kennis van productietechnieken beheersen.