Tof dat je onze vacatures hebt bekeken! Wij beantwoorden graag je vragen per e-mail en telefoon. Ook kun je een persoonlijke rondleiding door onze fabriek inplannen. Tot snel!
Sluiten
Close button icon
Solliciteer via de website
Gesprek inplannen
Sollicitatiegesprek & aanbod
Aangenomen!

Solliciteer online voor een baan als Gastroschalen 1/2


Gastroschalen 1/2

Voor gebruik in de professionele keuken

Voor gebruik in de professionele keuken

Hoogwaardige verpakkingen voor de voedselindustrie

De halve gastroschalen zijn ideaal voor gebruik in de groothandel, horeca, slagerijen, vishandels, zorginstellingen en andere bedrijven in de voedselindustrie. Met deze hoogwaardige schalen kunt u uw producten op een professionele en effici√ęnte manier presenteren en bewaren. Afname is al mogelijk vanaf 1600 stuks.

Of u nu kippenvleugels, gehaktballen, visfilets of maaltijdcomponenten verpakt, deze schalen bieden de perfecte afmetingen en vorm om uw producten veilig en aantrekkelijk te presenteren. Onze halve gastroschalen zijn verkrijgbaar in 50 en 100 mm hoogte, zodat u kunt kiezen welke het beste bij uw specifieke producten passen.

Daarnaast zijn de halve gastroschalen zijn gemaakt van hoogwaardig, voedselveilig materiaal dat voldoet aan de strengste normen en voorschriften. Ze zijn stevig, lekvrij en bestand tegen hoge en lage temperaturen, waardoor ze geschikt zijn voor zowel de koeling, vriezer en magnetron. U kunt erop vertrouwen dat uw producten veilig zijn verpakt en hun versheid behouden.

Uniek en jouw eigen

Productontwikkeling

Door de jaren heen hebben wij al vele gepatenteerde productverbeteringen gerealiseerd in de verpakkingsbranche. Deze innovaties komen uit handen van onze eigen product ontwikkelingsafdeling, die ook voor uw verpakking mooie verbeteringen teweeg kan brengen, of vorm geeft aan uw eigen specifieke wensen.

Atmospheric impression NaberPlastics