N

Hoge kwaliteit

Maatwerk

Milieuvriendelijk

Spuitgietbedrijf


Naber Plastics B.V. is een spuitgietbedrijf dat de hoge kwaliteit van haar kunststof producten u kan verzekeren. Hoogwaardige kwaliteit en leverbetrouwbaarheid staan namelijk erg hoog bij ons in het vaandel. Het ontwikkelen van producten op maat is een van onze kerncompetenties. Wij luisteren namelijk naar de wensen van u als klant, waardoor we precies kunnen maken wat u nodig heeft.

Dit heeft ons spuitgietbedrijf te bieden

In ons nieuwe pand op het eco-industrieterrein haven VII in Waalwijk hebben wij een grote stap gezet wat betreft duurzaamheid. Zo voldoen wij aan al de strenge eisen en normen die nodig zijn voor de productie van voedselverpakkingen en zijn wij BRC-IoP gecertificeerd. Wij streven naar een milieuvriendelijk product, dat op een eerlijke en duurzame manier tot stand is gekomen.

Een spuitgietbedrijf met een eigen productontwikkelingsafdeling

Dankzij onze eigen product- en ontwikkelingsafdeling, kunnen wij u in uw wensen voorzien. Doordat wij vrijwel op iedere situatie kunnen inspelen, zijn wij voor flink wat ondernemers en markten een ideale partner. Denk daarbij aan de industrie van:

Neem contact op