N

Hoge kwaliteit

Maatwerk

Milieuvriendelijk

Spuitgietbedrijf


Naber Plastics B.V. is een spuitgietbedrijf dat de hoge kwaliteit van haar kunststof producten u kan verzekeren. Hoogwaardige kwaliteit en leverbetrouwbaarheid staan namelijk erg hoog bij ons in het vaandel. Het ontwikkelen van producten op maat is een van onze kerncompetenties. Wij luisteren namelijk naar de wensen van u als klant, waardoor we precies kunnen maken wat u nodig heeft.

In ons nieuwe pand op het eco-industrieterrein haven VII hebben wij een grote stap gezet wat betreft duurzaamheid, met trots kunnen wij zeggen dat wij ISO-14001 gecertificeerd zijn. Daarnaast voldoen wij aan al de strenge eisen en normen die nodig zijn voor de productie van voedselverpakkingen en zijn wij BRC-iop gecertificeerd.

Naber Plastics B.V.: een spuitgietbedrijf met een eigen productontwikkelingsafdeling

Naber Plastics B.V. onderscheidt zich door zijn eigen productontwikkelingsafdeling. Van een idee tot de uiteindelijke productie van een nieuw product, Naber Plastics B.V. heeft alles onder 1 dak. Innovatie is een van onze specialiteiten. Wij zorgen er graag voor dat onze klanten een verbeterd en optimaal product geleverd krijgen. Meer dan eens leidt zo’n innovatie tot een patent of een product dat door de industrie wordt bekroond met een prijs.

In contact komen

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van ons spuitgietbedrijf voor uw organisatie of producten? Wilt u met ons in contact komen? Bel dan eens naar 0031 416 343175. Wij zijn u graag van dienst!

Neem contact op