N

High Quality

Customization

Environmentally friendly

Spuitgietbedrijf


Naber Plastics is een spuitgietbedrijf met veel ervaring in het vervaardigen van hoogwaardige kunststof verpakkingen. Het ontwikkelen van producten op maat is een van onze kerncompetenties. Wij luisteren nauwkeurig naar uw wensen, waardoor we precies kunnen produceren wat u voor ogen heeft.

Dit heeft ons spuitgietbedrijf te bieden

In ons pand op het eco-industrieterrein in Waalwijk hebben wij een grote stap gezet wat betreft duurzaamheid. Zo voldoen wij aan al de strenge normen en eisen die nodig zijn voor de productie van voedselverpakkingen en zijn wij BRC-IoP gecertificeerd. Wij streven naar een milieuvriendelijk product, dat op een eerlijke en duurzame manier tot stand is gekomen.

Een spuitgietbedrijf met een eigen productontwikkelingsafdeling

Dankzij onze eigen productontwikkelingsafdeling, kunnen wij aan uw wensen voldoen. Doordat wij vrijwel op iedere situatie kunnen inspelen, zijn wij voor flink wat ondernemers en markten een ideale partner. Denk daarbij aan de industrie van:

Ontdek de mogelijkheden

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van ons spuitgietbedrijf voor uw organisatie of producten? Wilt u met ons in contact komen? Bel dan naar +31 (0)416 343175, of vul het contactformulier in. Onze medewerkers nemen dan zo snel mogelijk contact met u op om een afspraak in te plannen.

Contact us

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid