N

Hoge kwaliteit

Maatwerk

Milieuvriendelijk

Kunststof verpakking


Voor een duurzame kunststof verpakking schakelt u natuurlijk Naber Plastics B.V. in. Op het eco-industrieterrein in Waalwijk zitten wij sinds enkele jaren gevestigd in ons nieuwe pand. Omdat duurzaamheid en milieu voor ons zeer belangrijke speerpunten zijn, hebben we gebruik gemaakt van alle nieuwste technieken. Inmiddels zijn wij uitgegroeid tot één van de marktleiders binnen Europa en zijn dan ook een toonaangevend kunststof spuitbedrijf. Dit komt doordat we ervoor zorgen dat onze producten allemaal van hoge kwaliteit zijn en dat we optimaal inspelen op uw wensen.

Een kunststof verpakking op maat

Wilt u een kunststof verpakking op maat laten maken? Bespreek uw wensen en onze ontwikkelingsafdeling verzorgt een voorstel welke daar helemaal aan voldoet. Naber Plastics B.V. is ingericht op grote volumes voor lage kostprijzen. Daarnaast staat leverbetrouwbaarheid en kwaliteit voorop.

Certificering

Een kunststof verpakking van ons is altijd gemaakt tijdens gecertificeerde productieprocessen. Zo zijn we ISO 14001 en BRC-iop gecertificeerd, waardoor u ook voor uw kunststof voedselverpakking bij ons terecht kunt. Er wordt voldaan we aan  strenge hygiëne- en kwaliteitsvoorschriften , hierdoor kunnen we een hoge kwaliteit en efficiëntie waarborgen. Wilt u ook graag een kunststof verpakking van een bedrijf dat hoge kwaliteit levert en milieuvriendelijk werkt? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 0031 416 343175.

Neem contact op