N

High Quality

Customization

Environmentally friendly

Kunststof verpakking


Voor een duurzame kunststof verpakking schakelt u natuurlijk Naber Plastics in. Op het eco-industrieterrein in Waalwijk zijn wij sinds enkele jaren gevestigd in ons huidige moderne pand. Omdat duurzaamheid en milieu voor ons zeer belangrijke speerpunten zijn, hebben we gebruikgemaakt van alle nieuwste technieken. Inmiddels zijn wij een toonaangevend kunststof spuitbedrijf en zijn wij uitgegroeid tot een van de marktleiders in de branche. Dit doen wij door producten van hoogwaardige kwaliteit te vervaardigen, waarbij we optimaal inspelen op uw wensen.

Een kunststof verpakking op maat

Wij onderscheiden ons van anderen doordat wij een in-house productieontwikkelingsafdeling hebben, waardoor wij verschillende kunststof verpakkingen ontwikkelen. Wilt u een kunststof verpakking op maat laten maken? Bespreek uw wensen en onze ontwikkelingsafdeling verzorgt een voorstel die hier volledig op aansluit.

Kwaliteit en efficiëntie worden bij ons gewaarborgd

De kunststof verpakking die wij produceren, is altijd gemaakt aan de hand van een gecertificeerd productieproces. Zo zijn we BRC-IoP gecertificeerd en op die manier kunnen we de hoge kwaliteit en efficiëntie te allen tijde waarborgen. Wilt u ook graag een kunststof verpakking van een bedrijf dat hoge kwaliteit levert en milieuvriendelijk werkt? Neem dan contact met ons op door te bellen naar +31 (0)416 343175 of vul ons contactformulier in.

 

Contact us

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid