N

High Quality

Customization

Environmentally friendly

Een duurzame, kwalitatieve kunststof verpakking


Voor een duurzame kunststof verpakking of duurzaam verpakkingsmateriaal waarbij maatwerk geleverd wordt, schakelt u natuurlijk Naber Plastics uit Waalwijk in. Op het eco-industrieterrein in Waalwijk zijn wij sinds enkele jaren gevestigd in ons nieuwe pand waar wij maatwerk kunststof verpakkingen maken. Omdat duurzaamheid en milieu voor ons zeer belangrijke speerpunten zijn, maken wij gebruik van alle nieuwste technieken. Inmiddels zijn wij een toonaangevend kunststof spuitbedrijf en zijn wij uitgegroeid tot een van de marktleiders in de branche. Dit doen wij door producten van hoogwaardige kwaliteit te vervaardigen, waarbij we optimaal inspelen op uw wensen.

Een maatwerk kunststof verpakking, met verpakkingsmateriaal naar keuze

Wij onderscheiden ons van andere bedrijven doordat wij een in-house productieontwikkelingsafdeling hebben, waardoor wij verschillende kunststof verpakkingen en verpakkingsmateriaal ontwikkelen in ons spuitgietbedrijf. Wilt u een maatwerk kunststof verpakking laten maken door onze specialisten in Waalwijk, bijvoorbeeld voor voedsel of voeding? Bespreek uw wensen en onze ontwikkelingsafdeling verzorgt een voorstel dat hier volledig op aansluit.

Kwaliteit en efficiëntie worden bij ons gewaarborgd

De maatwerk kunststof verpakking en het verpakkingsmateriaal dat wij in onze fabriek in Waalwijk produceren, zijn altijd gemaakt aan de hand van een gecertificeerd productieproces. Zo zijn we BRC-IoP gecertificeerd, wat inhoudt dat wij de hoge kwaliteit en efficiëntie te allen tijde waarborgen. Wilt u ook graag een kunststof verpakking van een bedrijf dat hoge kwaliteit levert en milieuvriendelijk werkt? Neem dan contact met ons op door te bellen naar +31 (0)416 343175 of vul ons contactformulier in.

Contact us

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid