N

High Quality

Customization

Environmentally friendly

Duurzame kunststof verpakking


Duurzame kunststof verpakking

Voor een duurzame kunststof verpakking waarbij maatwerk geleverd wordt, schakelt u natuurlijk Naber Plastics in. Op het eco-industrieterrein in Waalwijk produceren wij maatwerk kunststof verpakkingsmateriaal in hoge volumes. Omdat duurzaamheid en milieu voor ons zeer belangrijke speerpunten zijn, maken wij gebruik van de allernieuwste technieken. Wij zijn een toonaangevend spuitgietbedrijf, dat sinds 1989 is uitgegroeid tot een van de marktleiders in deze branche.

Professioneel advies over kunststof verpakkingsmateriaal

Wij onderscheiden ons van andere bedrijven omdat wij een in-house ontwikkelingsafdeling hebben. Hierdoor kunnen wij een idee vertalen naar een eindproduct, in nauwe samenwerking met de klant. Wilt u een maatwerk kunststof verpakking laten maken, bijvoorbeeld voor de verpakking van voeding? Bespreek uw wensen met onze afdeling innovatie & productontwikkeling. Met onze uitgebreide kennis van verschillende materialen en duurzaam product ontwerp, komen we tot een custom made resultaat dat aan al uw wensen zal voldoen.

Contact us

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

Efficiënt en kostenbesparend

We produceren in hoge volumes, om zo efficiënt en kostenbesparend mogelijk te zijn. Dit is echter niet onze enige expertise. Onze afdeling innovatie & productontwikkeling bestaat uit een team van experts in het bedenken van unieke oplossingen en out-of-the-box concepten. Dit heeft al meer dan eens geleid tot een patent of ontwerp dat in de prijzen viel en daar zijn wij natuurlijk trots op! De klant staat hierbij altijd centraal; deze moet uiteindelijk een verbeterd of, in het geval van nieuwe concepten, een optimaal product geleverd krijgen.
<H2>Naber Plastics en duurzaamheid
Bij Naber Plastics is duurzaamheid niet zomaar een term die we te pas en te onpas gebruiken. Duurzaamheid zit in het DNA van ons spuitgietbedrijf. Het speelt een cruciale rol en dat zie je terug in al onze processen. Hieronder enkele voorbeelden:

  • Jaarlijks wekken wij zo’n 2.000.000 kWh stroom op met de zonnecellen op ons eigen dak.;
  • Recyclen kunststof afval;
  • Zorgen we voor een slimme opslag van het kunststof granulaat, de grondstof van onze producten. Hierdoor is er minder energie nodig voor het transport naar de machines;
  • Bestaat ons koelsysteem uit een combinatie van dry-coolers en chillers met een uitzonderlijk hoge C.O.P: Coëfficiënt of Performance;
  • Is ons leidingsysteem overgedimensioneerd om drukverliezen te minimaliseren
  • Investeren we al jaren in energiezuinige spuitmachines;
  • Gebruiken we onze restwarmte voor het verwarmen van de kantoren en magazijnen.

Waarborgen van kwaliteit

Een maatwerk kunststof verpakking wordt altijd gemaakt aan de hand van een gecertificeerd productieproces. Zo zijn we BRC-IoP gecertificeerd, wat inhoudt dat wij hoge kwaliteit en efficiëntie te allen tijde kunnen waarborgen en ons houden aan de eisen die gelden op het gebied van gevaren- en risicobeheersing, de normen die gelden voor de productieomgeving en het voorkomen van verontreiniging. Wilt u ook graag uw producten milieuvriendelijk en efficiënt laten spuitgieten? Neem dan contact met ons op door te bellen naar +31 (0)416 343175 of vul het contactformulier in.