N

High Quality

Customization

Environmentally friendly

Tijdelijke verharding


Naber Plastics is gespecialiseerd in tijdelijke verhardingen van wegen en terreinen voor verschillende evenementen. Van de verharding van een parkeerterrein tot de aanleg van tijdelijke wegen. Door ons brede assortiment van vloeren van licht tot zwaar is er voor elke toepassing een vloersysteem.

Tijdelijke verharding voor parkeer- of evenemententerreinen

Organiseert u een evenement? Dan kan een kunststof vloer goed van pas komen. Deze zijn uitermate geschikt om ondergronden mee te beschermen of stabiliseren. Wij richten op zowel op het verkopen als op het verhuren van kunststof vloersystemen. Door de unieke gewichtsverdeling en antislip ondergrond is deze verharding uitermate geschikt voor voetgangers, auto- en busverkeer. Daarnaast biedt het u ook een geschikte ondergrond voor een podium en is het geheel snel te installeren en af te breken. Omdat wij ons focussen op een milieuvriendelijk productieproces en duurzaamheid hoog in het vaandel hebben staan, zijn al onze vloeren gemaakt van recyclebaar materiaal. Dit maakt de tijdelijke verharding een oplossing voor mens en milieu!

Een milieuvriendelijke manier van produceren

Wij geven om het milieu en produceren dan ook op een milieuvriendelijke manier. Op onze productie locatie is alles ingericht om zo efficiënt en zuinig mogelijk om te gaan met energie. Zo verwarmen we ons magazijn en de kantoren met restwarmte van onze machines. Meer weten over onze milieuvriendelijke productiefaciliteit of heeft u interesse in een van de mogelijkheden met betrekking tot een kunststof verharding? Bel dan naar +31 (0)416 343175 of vul het contactformulier in. 

Contact us

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid