N

Hoge kwaliteit

Maatwerk

Milieuvriendelijk

Tijdelijke verharding


Naber Plastics B.V. kan tijdelijke verharding van wegen en terreinen voor evenementen verzorgen voor uw organisatie. Van vloeren voor voetgangers tot tijdelijke wegen en zelfs verhardingen voor bussen en vrachtwagens. Wij hebben het voor u in huis.

Tijdelijke verharding voor parkeer- of evenemententerreinen

Organiseert u een evenement? Dan kan een kunststof vloer goed van pas komen. Wij verkopen en/of verhuren tijdelijke verharding die de ondergrond optimaal beschermt. Onze tijdelijke verharding systemen zijn onder andere geschikt voor het creëren van tijdelijke wegen en parkeerterreinen. Door de unieke gewichtsverdeling en antislip is deze verharding uitermate geschikt voor voetgangers, auto- en busverkeer of biedt u een geschikte ondergrond voor een podium. Daarnaast is het geheel snel te installeren en af te breken. Al onze vloeren zijn gemaakt van recyclebaar materiaal. Dit omdat wij milieuvriendelijkheid en duurzaamheid hoog in het vaandel hebben staan.

Milieuvriendelijkheid en duurzaamheid

Wij geven om het milieu en produceren dan ook op een milieuvriendelijke manier. Zo gaan we effectief en zuinig met onze energie om. Zo verwarmen we ons magazijn en kantoren met restwarmte van onze machines. Meer weten over onze milieuvriendelijke productie of heeft u interesse in een kunststof vloer of verharding? Bel dan naar +31 416 343175. Dan helpen wij u graag verder.


Neem contact op