Tof dat je onze vacatures hebt bekeken! Wij beantwoorden graag je vragen per e-mail en telefoon. Ook kun je een persoonlijke rondleiding door onze fabriek inplannen. Tot snel!
Sluiten
Close button icon
Solliciteer via de website
Gesprek inplannen
Sollicitatiegesprek & aanbod
Aangenomen!

Solliciteer online voor een baan als Hot & Cold voor Albert Heijn en Plukon


Case study

Hot & Cold voor Albert Heijn en Plukon

Hot & Cold voor Albert Heijn en Plukon

Uitdaging

Hot & Cold: Intensieve samenwerking, korte productietijd

Voor Plukon en Albert Heijn heeft Naber Plastics een Hot and Cold verpakking ontwikkeld. Dit werd het ‚Äúproduct van het jaar 2018‚ÄĚ en werd twee keer genomineerd voor een NL Packaging Award.

Begin januari 2018 werd door de klant een pitch uitgeschreven voor drie producenten en op 17 januari was de pitch-presentatiedag.‚Äô Wij, Naber Plastics waren een van die partijen. De eisen waren niet gering: ontwikkel een 2-in-1 verpakking voor een maaltijd, waarbij het gedeelte wat opgewarmd moet worden gemakkelijk te scheiden is van het koude gedeelte welke samen √©√©n mono-materiaal verpakking vormen. Mono-materiaal, dus zonder extra papieren banderol, maar toch stevig aan elkaar bevestigd. Het product moet in-lijn af te vullen zijn en in √©√©n sealslag geseald kunnen worden. Per strekkende meter schapruimte moeten precies 6 verpakkingen passen. Er waren ook nog marketingeisen: eye-catcher in het schap en weg van een technische vormgeving. Last but not least, de deadline: 14 weken n√° het opsturen van het eisenpakket, moet het product in de schappen liggen. Naber Plastics kreeg de opdracht. ‚ÄėHet was de enige producent die het volledige eisenpakket goed had doorvertaald naar 4 verpakkingsvoorstellen en de enige die iets had bedacht wat inline kon worden geproduceerd‚Äô, aldus onze klant.

√Č√©n van de vier verpakkingsvoorstellen werd gekozen en verder door ons uitgewerkt. De bodem van de verpakking hebben we schuin laten aflopen om op deze wijze het sealen in √©√©n slag mogelijk te maken. Wij maakten nog een aantal versies en aanpassingen om een reeks van problemen, zoals het ontstapelen, op te lossen. De IML-versies die wij inbrachten, verdwenen om marketing redenen weer van tafel. 1,5 week n√° de pitch-presentatiedag was het design definitief en lukte het (mede dankzij het ongelofelijk snelle werk van onze matrijzenmaker), de deadline van de AH te halen.¬†

Uniek en jouw eigen

Productontwikkeling

Door de jaren heen hebben wij al vele gepatenteerde productverbeteringen gerealiseerd in de verpakkingsbranche. Deze innovaties komen uit handen van onze eigen product-ontwikkelingsafdeling, die ook voor uw verpakking mooie verbeteringen teweeg kan brengen, of vorm geeft aan uw eigen specifieke wensen.

Atmospheric impression NaberPlastics