N

Hoge kwaliteit

Maatwerk

Milieuvriendelijk

Kunststof spuitgietbedrijven


Naber Plastics B.V. is één van de meest toonaangevende kunststof spuitgietbedrijven in Europa. Dit komt doordat we altijd zorgen voor een hoge kwaliteit van onze producten en omdat we maximaal inspelen op de wensen van onze afnemers. Sinds 2012 zitten we in ons nieuwe pand waarbij we gebruik maken van de meest moderne productiefaciliteiten. Efficiëntie en het verbruik van zo min mogelijk energie is voor ons de belangrijkste doelstelling.

Naber Plastics B.V: één van de meest milieuvriendelijke kunststof spuitgietbedrijven

Met onze nieuwe productielocatie op het eco-industrieterrein in Waalwijk hebben we de juiste stap gezet richting milieuvriendelijkheid en duurzaamheid. Wij houden maximaal rekening met milieuomstandigheden en hebben een CO2 reductie weten te bewerkstelligen die in spuitgietland ongekend is. Ons koelsysteem werkt uitzonderlijk effectief: het verwarmt met de restwarmte het kantoor en magazijn in de winter. Transportafstanden van granulaat naar de machines zijn zeer kort en door een speciaal systeem kost het vervoer hiervan nauwelijks energie. Daarnaast wordt enkel volledig  gecertificeerde groene stroom ingekocht. Wij voldoen ruimschoots aan de milieunormen die gesteld worden en hebben daardoor met trots het ISO 14001 certificaat behaald. Door onze duurzame maatregelen verbruiken we in ons nieuwe pand al  47% minder energie in vergelijking tot de oude situatie. Er wordt geïnvesteerd in energiezuinige machines waardoor het energieverbruik per verwerkte kg plastic alsmaar verder daalt. Door deze maatregelen kan een lage kostprijs gerealiseerd worden en zijn we één van de meest duurzame kunststof spuitgietbedrijven in de wereld.

Voor verschillende markten

Naast dat we één van de meest milieuvriendelijke kunststof spuitgietbedrijven zijn, maken we kunststof voor veel verschillende markten . Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Neem dan eens contact met ons op door te bellen naar 0031 416 343175. Wij bespreken graag de mogelijkheden met u.

Neem contact op