N

High Quality

Customization

Environmentally friendly

Toonaangevende kunststof spuitgietbedrijven


Naber Plastics is een van de meest toonaangevende kunststof spuitgietbedrijven in Europa. Wij zorgen altijd voor de beste kwaliteit en spelen maximaal in op de wensen van onze klanten. Sinds 2012 zijn wij gevestigd in een modern pand op het business park van Waalwijk. Met een productiehal van wel 28.000 m2 en onze eigen innovatie & productontwikkeling afdeling, bieden wij alles onder één dak. Onze infrastructuur is uitgerust met de nieuwste technieken en apparatuur. Op deze manier vervaardigen wij onze producten altijd zo energiezuinig en efficiënt mogelijk.

Duurzame maatregelen

Met onze moderne productielocatie zetten we dagelijks een extra stapje richting milieuvriendelijkheid en duurzaamheid. Wij houden maximaal rekening met milieuomstandigheden en hebben een CO₂-reductie weten te realiseren waar wij trots op zijn. Door onze duurzame maatregelen verbruiken we in ons huidige pand 47% minder energie in vergelijking tot de meeste spuitgietbedrijven. . Al vele jaren investeren we in energiezuinige machines, waardoor het energieverbruik per verwerkte kilogram plastic alsmaar verder daalt. Door deze maatregelen kan een lage kostprijs gerealiseerd worden en zijn we een van de meest duurzame kunststof spuitgietbedrijven van Europa.

Contact us

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

Hoogwaardige materialen

Wij denken mee met onze klanten die op zoek zijn naar een oplossing voor hun producten. Diverse industrieën maken gebruik van onze expertise over voedselverpakkingen, bloemen transportkratten, bloemenemmers, evenementenvloeren, sierpotten en technische onderdelen. Het materiaal dat wij inzetten kan variëren van PP, PS, HDPE, naar meer technisch hoogwaardige kunststoffen als PA en ABS, maar het kan ook biomateriaal zijn. We bekijken welke kunststofsoort het beste bij uw producten past én of het voldoet aan alle strenge kwaliteits- en hygiënevoorschriften.

Gerecycled kunststof

Als bedrijf waarbij duurzaamheid een van de belangrijkste kernpunten is, maken wij vanzelfsprekend gebruik van gerecycled kunststof waar mogelijk. Hiernaast kijken wij tijdens de ontwikkelingsfase van een nieuw product al naar de uiteindelijke recyclebaarheid en milieubelasting. Dit doen we onder andere door:

Enkel mono materiaal in de verpakking te gebruiken voor een hoogwaardige recycling. Mono materiaal verpakkingen helpen namelijk in het sorteerproces bij afvalverwerkers. Daarnaast zorgt het uiteindelijk voor een zuiver(der)e stroom recyclingmateriaal.
Het besparen van kunststof door een zo licht mogelijke verpakking te ontwerpen.
Circulair design. Hiermee bedoelen we het product juist niet eenmalig inzetten maar meermalig. Zo streven we naar een circulaire economie.

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Naast dat we een van de meest milieuvriendelijke kunststof spuitgietbedrijven zijn, maken we kunststof producten voor vele verschillende branches. Bent u benieuwd naar wat wij voor uw onderneming kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op door te bellen naar +31 (0)416 343175 of vul ons contactformulier in. Wij bespreken graag de mogelijkheden met u.