N

High Quality

Customization

Environmentally friendly

Kunststof spuitgietbedrijven


Naber Plastics is een van de meest toonaangevende kunststof spuitgietbedrijven in Europa. Wij zorgen altijd voor de beste kwaliteit en spelen maximaal in op de wensen van onze afnemers. Sinds 2012 zijn wij gevestigd in een modern pand in Waalwijk. Onze infrastructuur is uitgerust met de nieuwste technieken en apparatuur. Op deze manier produceren wij onze producten altijd zo energiezuinig en efficiënt mogelijk.

Een van de meest milieuvriendelijke kunststof spuitgietbedrijven

Met onze moderne productielocatie op het eco-industrieterrein in Waalwijk hebben we de juiste stap gezet richting milieuvriendelijkheid en duurzaamheid. Wij houden maximaal rekening met milieuomstandigheden en hebben een CO₂-reductie weten te bewerkstelligen waar wij trots op zijn. Daarnaast zijn de transportafstanden naar de machines zeer kort en dankzij een speciaal systeem kost het vervoer hiervan nauwelijks energie. Door onze duurzame maatregelen verbruiken we in ons huidige pand 47% minder energie in vergelijking tot de oude situatie. Daarnaast investeren wij in energiezuinige machines, waardoor het energieverbruik per verwerkte kilogram plastic alsmaar verder daalt. Door deze maatregelen kan een lage kostprijs gerealiseerd worden en zijn we een van de meest duurzame kunststof spuitgietbedrijven van Europa.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Naast dat we een van de meest milieuvriendelijke kunststof spuitgietbedrijven zijn, maken we kunststof voor veel verschillende markten. Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op door te bellen naar +31 (0)416 343175 of vul ons contactformulier in. Wij bespreken dan graag de mogelijkheden met u.

Contact us

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid