N

High Quality

Customization

Environmentally friendly

Spuitgieten in Waalwijk


Naber Plastics in Waalwijk is een bedrijf dat gespecialiseerd is in het spuitgieten van kunststof producten. Wij zijn ingericht op grote volumes waarbij vanzelfsprekend lage marges horen. Ons productieproces is niet alleen gefocust op het vervaardigen van hoogwaardige kwaliteit kunststof, maar ook op duurzaam en milieuvriendelijk produceren. Het energieverbruik van onze machines wordt tijdens het spuitgieten sterk in de gaten gehouden. Dankzij deze maatregel verbruiken we in de huidige situatie tot de helft minder energie per verwerkte kilogram plastic, in vergelijking tot onze oude situatie.

Kunststof producten laten spuitgieten op maat bij onze vestiging in Waalwijk

Als het gaat om producten die we moeten spuitgieten, doen we dit altijd op maat bij ons spuitgietbedrijf in Waalwijk. Wij vinden het namelijk erg belangrijk dat we kunnen voldoen aan de wensen en eisen van onze afnemers. Wij streven ernaar om innovatieve oplossingen te bedenken, zodat u altijd een voordeel heeft ten opzichte van de rest van de markt. De inrichting en capaciteiten van Naber Plastics zijn met name gericht op massaproductie. We maken verpakkingen voor diverse industrie├źn zoals voedselverpakkingen, kratten, kunststof vloeren, speelgoed, tuinbouw en technische onderdelen. Voor ieder product wordt de juiste kunststofsoort ingezet. Naast milieuvriendelijkheid en hoogwaardige kwaliteit staat innovatie dus hoog bij ons in het vaandel.

Neem contact met ons op

Wilt u graag kunststof producten laten spuitgieten door onze experts in Waalwijk? Laat dit dan aan ons over. Neem contact met ons op door te bellen naar +31 (0)416 343175, of vul het contactformulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Contact us

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid