N

High Quality

Customization

Environmentally friendly

Custom made spuitgiet oplossingen


Het specialisme van Naber Plastics is gericht op het efficiënt produceren van grote aantallen spuitgiet oplossingen. We maken custom made producten voor diverse industrieën, zoals voedselverpakkingen, bloemen transportsystemen, transportkratten, kunststof vloeren, sierpotten en technische onderdelen. Massaproductie is niet onze enige expertise, we hebben ook een afdeling innovatie & productontwikkeling. Wij kopiëren nooit, maar streven ernaar om onze producten altijd beter, goedkoper en efficiënter te maken dan de concurrent!

Duurzaam en efficiënt spuitgieten

Wij zijn gespecialiseerd in het spuitgieten van kunststof producten op duurzame en efficiënte wijze. Ons productieproces is dus niet alleen gericht op het vervaardigen van hoogwaardige kwaliteit kunststof producten in grote volumes, maar ook op duurzaam produceren. Zo wordt het energieverbruik van onze machines tijdens het spuitgietproces sterk in de gaten gehouden. Dankzij vele maatregel verbruiken we in de tot de helft minder energie per verwerkte kilogram plastic, in vergelijking tot onze concullega’s.

Ruime ervaring en specialistische kennis

De focus ligt op duurzaamheid en efficiëntie bij het produceren van grote aantallen. Dit combineren we met onze ruime ervaring en specialistische kennis van spuitgieten.

Contact us

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

Dit kunt u van Naber Plastics verwachten:

  • Kennis van verschillende materialen. We geven advies in het best te gebruiken materiaal. Dit kan variëren van PP, PS, HDPE, naar meer technisch hoogwaardige kunststoffen als PA en ABS of (composteerbaar) Biomateriaal.
  • Duurzaam product design. Wij maken gebruik van gerecycled kunststof. Hoogwaardige recycling wordt gerealiseerd door het gebruik van enkel mono materiaal in de verpakking. Dit helpt namelijk in het sorteerproces bij afvalverwerkers en zorgt uiteindelijk voor een zuiver(der)e stroom van het recyclingmateriaal. Daarnaast besparen we op kunststof door een zo licht mogelijke verpakking te ontwerpen. Om een circulaire economie te stimuleren, streven wij ernaar om het product juist niet eenmalig, maar meermalig in te kunnen zetten.
  • Certificeringen. Om aan de strenge kwaliteits- en hygiënevoorschriften van onze afnemers te voldoen, hebben wij ervoor gekozen volgens de BRC-iop normering te werken. Gestandaardiseerde processen en procedures zorgen ervoor dat we een constante kwaliteit en efficiëntie kunnen waarborgen. Persoonlijke hygiëne, Milieu, Kwaliteit, Tracking & Tracing en een specifieke Risico Inventarisatie & Evaluatie zijn hierin de kernelementen.
  • Productbescherming. Wij hebben ruime ervaring op het gebied van patenten en modelbescherming. Door onze kennis van spuitgieten te combineren met de ontwikkeling van nieuwe producten, onderscheiden wij ons van ontwerpbureaus die vaak alleen de theoretische kennis van productietechnieken beheersen.

Hecht familiebedrijf

Naber Plastics is een spuitgietbedrijf dat is gevestigd in Waalwijk in een duurzaam, hypermodern pand met een productiehal van wel 28.000 m2! Wij bieden alles onder één dak, van productontwikkeling tot de daadwerkelijke productie in grote aantallen. Als hecht familiebedrijf zijn wij al sinds 1989 actief in de spuitgietwereld. We zijn betrokken bij elkaar, de omgeving en natuurlijk onze klanten. In de spuitgiet branche maken we het verschil door onze producten en innovaties in de technieken alsmaar verder te verduurzamen.

Benieuwd wat Naber Plastics voor u kan betekenen?

Neem dan contact op door te bellen naar +31 (0)416 343175 of vul het contactformulier in. Ons enthousiaste team vertelt u graag meer over het zo duurzaam en efficiënt mogelijk produceren van grote volumes kunststof producten.