N

High Quality

Customization

Environmentally friendly

Nieuwste technieken voor verpakkingsmateriaal voedsel


Naber Plastics is gevestigd op het eco-industrieterrein in Waalwijk. Sinds 2012 beschikken we daar over een ultramodern pand, waar alle nieuwste technieken om energiezuinig te produceren aanwezig zijn. We maken custom made verpakkingen voor diverse industrieën, zoals bloemen transportkratten, bloemenemmers, evenementenvloeren, sierpotten, technische onderdelen én verpakkingsmateriaal voor voedsel. Kenmerkend voor onze standplaats in Waalwijk is dat daar altijd gepionierd wordt; met nieuwe ideeën worden innovatieve vormen van bedrijvigheid gecreëerd. Als leverancier van een breed assortiment aan duurzame spuitgiet oplossingen, passen wij hier prima tussen!

Duurzaam verpakkingsmateriaal voor voeding

Spuitgieten is een groeiende branche waarin Naber het verschil maakt door haar producten en innovaties in de technieken alsmaar verder te verduurzamen. Wij geloven dat we een verantwoordelijkheid hebben om te doen wat binnen de mogelijkheden ligt om milieuvriendelijk te produceren én te werken. Zo wordt er op het dak van ons bedrijfspand door middel van zonnepanelen groene energie opgewekt. Tevens kunnen we door allerlei innovatieve maatregelen met trots zeggen dat ons energieverbruik per verwerkte kilogram plastic, in vergelijking met onze oude situatie, gehalveerd is. Door alle investeringen die wij in de afgelopen jaren gedaan hebben, ook op het gebied van verpakkingsmateriaal voor voeding, hebben wij grote stappen kunnen zetten op het gebied van milieu. Duurzaam ondernemen is wat ons betreft de toekomst en hier nemen we onze klanten graag in mee.

Contact us

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

Strenge kwaliteitseisen voor verpakking van voeding

Om de beste kwaliteit en hygiëne van een verpakking van voeding te kunnen garanderen, zorgen we ervoor dat wij voldoen aan de strengste eisen en normen. Daarom zijn wij BRC-IoP gecertificeerd. Deze norm is ontwikkeld ter bescherming van de consument, verbetering van de productveiligheid en het terugdringen van afval, klachten en recalls van producten. Daarnaast hebben wij onze eigen productontwikkelingsafdeling, waar we op zoek gaan naar creatieve oplossingen voor nieuw en bestaand verpakkingsmateriaal voor voedsel, maar ook voor andere kunststof toepassingen.

Ideaal verpakkingsmateriaal

Kunststof is ideaal verpakkingsmateriaal voor allerlei commerciële, industriële, medische en retail producten. Er zijn ontelbaar veel mogelijkheden. Het is niet voor niets dat spuitgieten nog steeds in populariteit toeneemt, het is de perfecte manier om producten duurzaam en custom made te produceren. Ook voor uw producten bieden wij een passende oplossing. Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact op door te bellen naar +31 (0)416 343175, of vul het contactformulier in. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.