Tof dat je onze vacatures hebt bekeken! Wij beantwoorden graag je vragen per e-mail en telefoon. Ook kun je een persoonlijke rondleiding door onze fabriek inplannen. Tot snel!
Sluiten
Close button icon
Solliciteer via de website
Gesprek inplannen
Sollicitatiegesprek & aanbod
Aangenomen!

Solliciteer online voor een baan als WeCup


Case study

WeCup

WeCup

Samenwerking

WeCup en Naber Plastics starten mooie samenwerking

In 2023 zijn we in contact gekomen met WeCup: of we samen een nieuwe en verbeterde versie van de WeCup konden realiseren en produceren. Met veel enthousiasme zijn we de samenwerking aangegaan. Nederland behoort tot de top 5 van landen waar het meeste koffie wordt gedronken. Een goed alternatief voor wegwerpbekers is daarom een positieve ontwikkeling op weg naar een duurzamere toekomst.

Eén WeCup vervangt tot 1000 wegwerpbekers en draait zo jarenlang mee in het statiegeldsysteem. Een sterk en recyclebaar product was daarom een harde eis. Daarom maken we voor de productie van WeCup gebruik van polypropyleen. Na het verstrijken van de levensduur worden de cups verzameld en bij ons gerecycled tot bijvoorbeeld een sierpot voor in de tuin. De duurzame cirkel is rond en we gooien niets weg.

Meer aandacht voor duurzaamheid en de naderende klimaatdoelen zorgen ervoor dat de Nederlandse horeca een alternatief voor wegwerpbekers zoekt. De nieuwe WeCup is 100% recyclebaar en wordt op Nederlandse bodem geproduceerd. Een vervuilend transport is hierdoor ook overbodig geworden. Door deze aanpassingen is WeCup het duurzaamste alternatief voor single-use verpakkingen in Nederland geworden.

Uniek en jouw eigen

Productontwikkeling

Door de jaren heen hebben wij al vele duurzame productverbeteringen gerealiseerd in de verpakkingsbranche. Deze innovaties komen uit handen van onze eigen product-ontwikkelingsafdeling, die ook voor uw verpakking mooie verbeteringen teweeg kan brengen, of vorm geeft aan uw eigen specifieke wensen.

Atmospheric impression NaberPlastics