Voedselverpakkingen


Met de kennis binnen onze organisatie kunnen wij een wezenlijke bijdrage leveren aan het ontwikkelen van nieuwe verpakkingstechnieken en verpakkingsconcepten. Besparing op grondstoffen en energie vormen de basis bij de ontwikkeling van nieuwe innovatieve verpakkingen.

Verlenging van houdbaarheid voor versproducten, sneller verpakken, betere presentatie, makkelijker te openen, minder logistiek en natuurlijk hergebruik zijn de wensen van veel van onze afnemers. Om aan deze wensen tegemoet te komen is het belangrijk dat u een partner heeft die met u meedenkt. Wij staan met ons team klaar om u daarbij te helpen.

Het succes van onze voedselverpakkingen

U kunt bij ons terecht voor custom made verpakkingen voor diverse industrieën, waar voedselverpakkingen een belangrijk deel uitmaken. Het commerciële succes van kunststoffen in een voedsel verpakking is te danken aan de veelzijdigheid van het materiaal. De sterkte in combinatie met een laag soortelijk gewicht, goede barrière eigenschappen en het sterilisatie gemak zijn perfecte eigenschappen om als verpakking te dienen. En misschien wel het allerbelangrijkste: ze tasten de smaak of kwaliteit van voedingsmiddelen niet aan. Sterker nog, voedingsmiddelen blijven langer vers, behouden hun natuurlijke smaak en worden beschermd tegen besmetting van buitenaf.

Voordelen kunststof voedselverpakking

Verpakken in kunststof biedt vele mogelijkheden voor allerlei branches, maar bij uitstek voor de voedingsindustrie. Als u een nieuw concept voor voedsel op de markt brengt, staan de voedselverpakkingen misschien niet heel hoog op uw lijstje. Maar het maakt wel degelijk een belangrijk onderdeel uit van de veiligheid en presentatie van uw producten. Bovendien biedt het voordelen die onmisbaar zijn voor een geslaagde lancering. Denk bijvoorbeeld aan:

  • Verlenging van houdbaarheid voor versproducten
  • Sneller verpakken
  • Betere presentatie
  • Makkelijker te openen
  • Minder logistiek
  • Hergebruik van verpakkingen

Ontwikkeling van voedsel verpakking

Met de kennis binnen onze organisatie kunnen wij een wezenlijk bijdrage leveren aan het ontwikkelen van nieuwe verpakkingstechnieken. We voldoen aan alle strenge eisen en normen die worden gesteld aan verpakkingsmateriaal van voedsel. Besparing op grondstoffen en energie vormen de basis bij de ontwikkeling van een innovatieve voedselverpakking. Om aan deze wensen tegemoet te komen, is het belangrijk dat u een partner heeft die met u meedenkt en weet wat belangrijk is voor uw product. Ons team staat klaar om met u mee te denken en u te helpen bij de ontwikkeling of aanpassing van een verpakking voor voeding.

Wij denken graag mee

Potten en kuipjes voor sauzen, soepen, ijs, salades, kant-en-klare maaltijden…Noem maar op, het is allemaal custom made te produceren door Naber Plastics. Staat het concept van uw nieuwe product nog in de kinderschoenen? Aarzel niet om al in een vroeg stadium contact met ons op te nemen, wij denken graag met u mee. Heeft u al een bestaande kunststof verpakking en wilt u het een upgrade geven? Ook dan staat ons creatieve team voor u klaar. Bel +31 (0)416 343175 of vul het contactformulier in.