Tof dat je onze vacatures hebt bekeken! Wij beantwoorden graag je vragen per e-mail en telefoon. Ook kun je een persoonlijke rondleiding door onze fabriek inplannen. Tot snel!
Sluiten
Close button icon
Solliciteer via de website
Gesprek inplannen
Sollicitatiegesprek & aanbod
Aangenomen!

Solliciteer online voor een baan als Voedselverpakkingen


Markt

Prijswinnende voedselverpakkingen die mooi smoelen én besparen

Beter, sneller, duurzamer

Voedselverpakkingen door Naber Plastics

Met de kennis binnen onze organisatie kunnen wij een wezenlijke bijdrage leveren aan het ontwikkelen van nieuwe verpakkingstechnieken en verpakkingsconcepten. Besparing op grondstoffen en energie vormen de basis bij de ontwikkeling van nieuwe innovatieve verpakkingen. Verlenging van houdbaarheid voor versproducten, sneller verpakken, betere presentatie, makkelijker te openen, minder logistiek en natuurlijk hergebruik zijn de wensen van veel van onze afnemers. Om aan deze wensen tegemoet te komen is het belangrijk dat u een partner heeft die met u meedenkt. Wij staan met ons team klaar om u daarbij te helpen.
Easylid
Duurzame topseal verpakking
Easylid

Maatwerk & eigen innovaties

Onze producten

Door de jaren heen hebben wij al vele gepatenteerde productverbeteringen gerealiseerd. Deze innovaties komen uit handen van onze eigen productontwikkelingsafdeling, die ook voor uw verpakking mooie verbeteringen teweeg kan brengen, of vormgeeft aan uw eigen specifieke wensen.

Easylid
Easylid
Kunststof besparende topsealverpakking
Easylid
Koffiecups
Koffiecups
Biologisch afbreekbaar
Koffiecups
Hot & cold
Hot & cold
Twee-componenten verpakking
Hot & cold
Atmospheric impression NaberPlastics