Tof dat je onze vacatures hebt bekeken! Wij beantwoorden graag je vragen per e-mail en telefoon. Ook kun je een persoonlijke rondleiding door onze fabriek inplannen. Tot snel!
Sluiten
Close button icon
Solliciteer via de website
Gesprek inplannen
Sollicitatiegesprek & aanbod
Aangenomen!

Solliciteer online voor een baan als EasyLid


EasyLid

EasyLid

De hersluitbare foodverpakking zonder deksel

Naber Plastics BV heeft het gepatenteerde ‚ÄėEasyLid System‚Äô ontwikkeld. Een topseal verpakking waarbij gebruik gemaakt wordt van een dubbele sealtechniek. Na het eerste keer openen ¬†ontstaat er een kunststof ring met folie, die als hersluitbaar deksel te gebruiken is. Deze innovatieve oplossing garandeert de voedselveiligheid, levert een aanzienlijke reductie op in grondstof- en energieverbruik plus een drastische besparing op de handling en logistiek. Kortom, deze spuitgietverpakking biedt in de gehele keten voordelen, vanaf de productie van de verpakking tot en met de consument! De innovatie zit in de spuitgiet- en topsealtechniek. Sealpac international heeft zich gespecialiseerd in het bouwen van de sealmachines die benodigd zijn voor het verwerken van EasyLid. Ultrapak is de vertegenwoordiger van Sealpac in Nederland. Bent u benieuwd of het EasyLid systeem geschikt is voor uw product? Onze afdeling innovatie & productontwikkeling denkt graag met u mee.‚Äć
Hersluitbare verpakking
Gewicht besparend design

Uniek en jouw eigen

Productontwikkeling

Door de jaren heen hebben wij al vele gepatenteerde productverbeteringen gerealiseerd in de verpakkingsbranche. Deze innovaties komen uit handen van onze eigen product ontwikkelingsafdeling, die ook voor uw verpakking mooie verbeteringen teweeg kan brengen, of vorm geeft aan uw eigen specifieke wensen.

Atmospheric impression NaberPlastics