N

Hoge kwaliteit

Maatwerk

Milieuvriendelijk

Producent kunststof verpakkingen


Naber Plastics B.V. is een duurzame producent van kunststof verpakkingen. Wij zijn een van de meest duurzame kunststof spuitgietbedrijven in de wereld. Dit komt mede doordat we altijd een hoge kwaliteit leveren. Een andere kracht van Naber Plastics B.V. is haar eigen product- en ontwikkelingsafdeling, waarin we kijken naar de wensen van de afnemers. Met ons maatwerk en jarenlange ervaring zijn wij in staat deze optimaal te vervullen. Daarnaast staan duurzaamheid en milieuvriendelijkheid bij ons hoog in het vaandel. Dat bewijzen wij met onze BRC-IoP certificering, wat betekent dat we voldoen aan alle gestelde eisen en normen die nodig zijn voor de productie van voedselverpakkingen.

Producent voor verschillende kunststof verpakkingen

Wij leveren als producent verschillende soorten kunststof verpakkingen. Door gebruik te maken van de nieuwste machines en hoogwaardige matrijzen hebben wij een hoge verwerkingscapaciteit. Ook onze interne infrastructuur is volledige gericht op massaproductie. Zo zijn wij in veel markten actief. De laatste periode zijn wij ons voornamelijk gaan richten op de markt van voedselverpakkingen. Buiten deze voedselverpakkingen leveren we ook veel producten aan de tuinbouw- en landsectoren. Denk hierbij aan kratten, emmers en sierpotten.

Duurzaamheid en energiebesparing

Wij vinden het erg belangrijk om onze productieprocessen duurzaam te maken. Daarom hebben wij verschillende maatregelen getroffen om ons bedrijf milieuvriendelijker te maken. Sinds 2012 zijn wij operatief op onze nieuwe productielocatie en sindsdien besparen we meer dan 47% op energieverbruik. Dit is ook een van de redenen dat we u een lage kostprijs kunnen bieden. Benieuwd naar onze manier van werken als producent of naar onze kunststof verpakkingen? Neem dan contact met ons op en bel naar +31 416 343175.

 

Neem contact op