N

High Quality

Customization

Environmentally friendly

Evenement vloersysteem


Organiseert u een evenement en heeft u een stevig en betrouwbaar vloersysteem nodig? Neem dan contact op met Naber Plastics in Waalwijk. Wij verhuren en verkopen stevige en betrouwbare vloersystemen van hoogwaardige kwaliteit. Wij bieden verschillende vloertypes aan voor verschillende toepassingen. Zo is er voor ieder evenement een vloersysteem wat perfect bij de gelegenheid past.

Minimale belasting van de grond tijdens uw evenement dankzij een vloersysteem

Belast uw ondergrond minimaal bij het organiseren van een evenement en laat een kunststof vloersysteem aanleggen op uw terrein. Kies voor een van de vloersystemen die wij aanbieden, zodat u verzekerd bent van de beste kwaliteit vloer. Elk vloersysteem heeft specifieke eigenschappen die voor vele toepassingen van pas komen. Denk hierbij aan een verplaatsbare vloer voor de bescherming van kunstgras of Geogrid voor de stabilisatie van een ondergrond van zand of grind. Onze vloersystemen worden vervaardigd van recyclebaar materiaal, hebben een unieke gewichtsverdeling en zijn voorzien van een antislip oppervlak. Hierdoor kunnen wij te allen tijde een vloersysteem aanbieden wat past bij uw evenement.

Neem contact met ons op!

Heeft u een stevig en betrouwbaar vloersysteem nodig voor uw evenement? Neem dan contact met ons op door te bellen naar +31 (0)416 343175 of vul het contactformulier in. We bespreken graag de mogelijkheden met u door en vertellen graag meer over onze producten en diensten. Ga voor een veilig en efficiënte oplossing en ontdek het gemak van onze tijdelijke vloersystemen.

Contact us

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid