N

High Quality

Customization

Environmentally friendly

Stevige evenementenvloer


Organiseert u een evenement en heeft u een stevige en betrouwbare evenementenvloer nodig? Neem dan contact op met Naber Plastics. Wij verhuren en verkopen stevige en betrouwbare vloersystemen van hoogwaardige kwaliteit. De vloeren zijn toe te passen op verschillende ondergronden, zo worden ze gebruikt in stadions als ondergrond voor podia of bij manegebakken, aanvoerwegen, sportvelden, beursgebouwen en om parkeerplaatsen te creëren. Voor ieder evenement is er wel een vloersysteem dat perfect bij de gelegenheid past!

Maximale bescherming van de ondergrond

Naber Plastics is naast producent van kunststof verpakkingsmateriaal, ook leverancier van kunststof vloersystemen. Onze evenementenvloeren zijn geschikt voor de verharding van de ondergrond en de aanleg van tijdelijke wegen. De organisatie van een evenement vraagt om een goede voorbereiding, waarbij u er zeker van wilt zijn dat de bezoekers prettig en veilig kunnen staan. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een antislip oppervlak om uitglijden te voorkomen. Bovendien wilt u natuurlijk graag de oorspronkelijke ondergrond in goede staat houden. Laat daarom ter bescherming een kunststof vloersysteem aanleggen op het terrein.

Contact us

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

Verschillende vloersystemen

Wij bieden voor iedere ondergrond en belasting passende evenementenvloeren. Onze vloersystemen worden vervaardigd van recyclebaar materiaal, hebben een unieke gewichtsverdeling en zijn voorzien van een antislip oppervlak. Elk vloersysteem heeft specifieke eigenschappen. Bekijk hieronder welke systemen wij kunnen leveren:

  • Pro-Max. De zwaarste vloer die wij leveren, kan zelfs zware loaders en kranen aan. Perfect ter bescherming van (kunst)gras of zandondergronden.
  • Pro-Track. Een medium vloer, deze vloer raden wij aan voor (kunst)gras of zandondergronden. Geschikt voor belasting van lichte voertuigen, zoals personenauto’s, bestelbusjes, heftrucks en hoogwerkers.
  • Profloor. Dit is de lichtste vloer, die de belasting van voetgangers en rolstoelgebruikers prima aan kan.
  • Geogrid. Zoekt u een eco-vriendelijke oplossing voor permanente verharding? Dan is Geogrid een mooie oplossing. Het is bovendien een eenvoudig te installeren stabilisatiesysteem voor grind, zand en zelfs gras.
    Heeft u advies nodig over welke vloer het beste bij uw volgende evenement past? Onze specialisten vertellen het u graag!

Neem contact op!

Gaat u iets organiseren en heeft u een stevige en betrouwbare evenementenvloer nodig? Neem dan contact met ons op door te bellen naar +31 (0)416 343175 of vul het contactformulier in. We bespreken de mogelijkheden met u en vertellen graag meer over onze producten en diensten. Kies voor een veilige en efficiënte oplossing en ontdek het gemak van onze vloersystemen en de service die Naber Plastics u kan bieden.