N

Hoge kwaliteit

Maatwerk

Milieuvriendelijk

Evenement vloersysteem


Organiseert u een evenement en heeft u een stevig en betrouwbaar vloersysteem nodig? Neem dan contact op met Naber Plastics B.V. in Waalwijk. Wij verhuren en verkopen stevige en betrouwbare vloersystemen van hoge kwaliteit. Wij hebben verschillende vloertypes voor verschillende toepassingen. Denk aan tijdelijke verhardingen voor voetgangers tot het tijdelijk verharden van wegen voor zwaardere voertuigen zoals bussen en vrachtwagens. Ook zijn er oplossingen zoals Geogrid voor stabilisatie of wapening van de grond ter voorkoming van afschuiving of inzakking.

Een gestroomlijnder evenement dankzij een kunststof vloersysteem

Belast uw ondergrond minimaal bij het organiseren van een evenement en laat een kunststof vloersysteem aanleggen op uw terrein. Kies voor een vloersysteem van Naber Plastics B.V. zodat u verzekerd bent van de beste kwaliteit vloer. Onze verplaatsbare vloeren zijn geschikt voor de verharding van parkeerterreinen, bouwplaatsen, evenementen en de aanleg van tijdelijke wegen. Onze vloeren worden vervaardigd van recyclebaar materiaal, hebben een unieke gewichtsverdeling en zijn voorzien van een antislip oppervlak.

Contact opnemen

Heeft u een stevig en betrouwbaar vloersysteem nodig voor uw evenement? Neem dan contact met ons op door te bellen naar +31 416 343175. We bespreken graag de mogelijkheden met u en vertellen u graag meer over onze producten en diensten. Ga voor een veilig en efficiënte oplossing en ontdek het gemak van onze tijdelijke vloersystemen.


Neem contact op