EasyLid


 

De hersluitbare foodverpakking zonder deksel

Naber Plastics BV heeft het gepatenteerde ‘EasyLid System’ ontwikkeld. Een topseal verpakking waarbij gebruik gemaakt wordt van een dubbele sealtechniek. Na het eerste keer openen  ontstaat er een kunststof ring met folie, die als hersluitbaar deksel te gebruiken is. Deze innovatieve oplossing garandeert de voedselveiligheid, levert een aanzienlijke reductie op in grondstof- en energieverbruik plus een drastische besparing op de handling en logistiek. Start voor een visuele uitleg van het EasyLid systeem bovenstaande animatie video.

 

Kortom, deze spuitgietverpakking biedt in de gehele keten voordelen, vanaf de productie van de verpakking tot en met de consument! De innovatie zit in de spuitgiet- en topsealtechniek. Sealpac international heeft zich gespecialiseerd in het bouwen van de sealmachines die benodigd zijn voor het verwerken van EasyLid. Ultrapak is de vertegenwoordiger van Sealpac in Nederland.

Bent u benieuwd of het EasyLid systeem geschikt is voor uw product? Onze afdeling innovatie & productontwikkeling denkt graag met u mee.