Winnaar BOV-trofee 


Wij zijn tot de winnaar uitgeroepen van de BOV-trofee 2016 met het thema ‘Voorsprong door Innovatie’.

BOV staat voor Beste Ondernemers Visie. Zoals de naam al zegt, wordt er gezocht naar de beste ondernemer. Omdat er vele soorten ondernemers, bedrijven en branches zijn, wordt dit jaarlijks getoetst binnen een bepaald thema. Het thema van 2016 was ‘Voorsprong door Innovatie’. Vanuit een voorselectie van ruim 50 bedrijven werden er uiteindelijk drie finalisten gekozen. De jury speelt daarbij een grote rol. De juryleden zijn lokale ‘captains of industry’ uit allerlei disciplines die een scherp en evenwichtig beeld vormen van de kandidaten.

Dit wordt gedaan middels een uitgebreid bezoek aan het bedrijf, waarbij een zo goed mogelijk beeld van het bedrijf wordt gevormd. Daarnaast wordt het bedrijf onderworpen aan een financiële check en de mate van innovativiteit beoordeeld.

Naber Plastics onderscheidde zich volgens de jury het meest binnen het thema ‘Voorsprong door Innovatie’. ‘’Door innovaties overeind gebleven en inmiddels weer sterk groeiend, met innovatieve troeven in handen.’’ aldus de voorzitter van de jury,  de heer Prof. Dr. Theo Verhallen.

Wij zijn ontzettend trots op deze overwinning, het is voor ons een bevestiging dat wij de juiste koers varen en het is een kroon op ons werk.