Vloersystemen


 

Naber Plastics BV is fabrikant van verschillende kunststof vloersystemen. Onze verplaatsbare vloeren zijn geschikt voor de verharding van bijvoorbeeld parkeerterreinen, bouwplaatsen, concertstadions en de aanleg van tijdelijke wegen. Door ons brede assortiment in vloeren van licht tot zwaar is er voor ieder evenement altijd een perfecte vloer. Voor meer informatie neem contact op met onze partner PFS Europe BV.

Pro-Max

Naber Plastics BV heeft een verplaatsbare vloer ontwikkeld met een unieke gewichtsverdeling:  PRO-MAX.  Dit is onze zwaarste vloer en kan ingezet worden ter bescherming van (kunst)gras of zandondergronden. Onder andere toe te passen in stadions als ondergrond van zware podia, als tijdelijke wegen bij evenementen, aanvoerwegen op bouwterreinen en het creëren van tijdelijke parkeerplaatsen. Het verschil met Pro-Track is dat Pro-Max zwaarder belast kan worden met bijvoorbeeld grote vrachtwagens, zware loaders en kranen. Het heeft een antislip oppervlak en is gemaakt van recyclebaar materiaal. Op de Olympische Spelen in Londen introduceerden wij de Pro-Max vloer waarmee diverse parkeerterreinen zijn verhard.

Pro-Track

Medium vloer ter bescherming van (kunst)gras of zandondergronden. Geschikt voor stadions, manegebakken, zand- en kiezelstranden, aanvoerwegen op bouwterreinen en het creëren van tijdelijke parkeerplaatsen op zachte ondergronden. Geschikt voor belasting door lichte voertuigen, zoals personenauto’s, bestelbusjes, heftrucks en hoogwerkers.

Profloor

Dit is de lichtste vloer welke de belasting van voetgangers en rolstoelgebruikers aan kan. Deze vloer wordt ingezet ter bescherming van (kunst)gras of andere gevoelige oppervlakken. Denk hierbij aan alle in- en outdoor sportvelden, beursgebouwen en openbare parken. Toepassing in tenten, op beursstands en festivals of andere evenementen.

Geogrid

Geogrid is een slim en eenvoudig te installeren stabilisatie systeem voor grind, zand en zelfs gras. Het wordt onder andere gebruikt voor het stabiliseren van parkeerplaatsen, privé opritten en brandkraanpunten. Geogrid wordt geproduceerd uit gerecycled materiaal en is daardoor een eco-vriendelijke oplossing voor permanente verharding.

 

ProMax

ProTrack

ProFloor

Geogrid