N

High Quality

Customization

Environmentally friendly

Spuitgietbedrijf Naber Plastics


Bij spuitgietbedrijf Naber Plastics vervaardigen we hoogwaardig kunststof verpakkingsmateriaal in grote volumes. Dit doen we duurzaam en efficiënt, met als kerncompetentie het ontwikkelen van producten op maat. Wilt u een nieuw product op de markt brengen? Dan helpt onze productontwikkelingsafdeling u graag verder ! Is uw concept nog in de ontwerpfase? Geen probleem, wij luisteren nauwkeurig naar uw wensen, zodat wij het eindproduct kunnen realiseren wat u voor ogen heeft. Bij onze samenwerkingen vormen besparing op grondstoffen, energie en transport altijd de basis.

Een van de grootste spuitgietbedrijven

Als een van de grootste spuitgietbedrijven van Europa, ontwerpen en vervaardigen wij hoogwaardige producten van kunststof. Het in productie nemen van een nieuw concept is een proces waarbij we in nauw overleg met u stappen nemen. Onze afdeling innovatie & productontwikkeling staat voor u klaar om het proces te begeleiden van ontwerp tot eindproduct. De productie is volledig geautomatiseerd en het spuitgieten wordt op een duurzame manier uitgevoerd. Daarnaast beschikken we over voldoende opslagruimte voor uw product, wel zo efficiënt!

Contact us

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

Ultramodern pand

In ons ultramoderne pand op het toonaangevende business park in Waalwijk hebben wij als spuitgietbedrijf een grote stap gezet wat betreft duurzaamheid. Zo voldoen wij aan alle strenge normen en eisen die nodig zijn voor het spuitgieten van voedselverpakkingen en zijn wij BRC-IoP grade AA gecertificeerd. Wij streven naar een milieuvriendelijk product, dat op een eerlijke en duurzame manier tot stand is gekomen. Daarin lopen wij voorop vergeleken met andere spuitgietbedrijven. Overigens kijken we in onze hele bedrijfsvoering ‘door een groene bril.’ Zo hebben we het dak van ons bedrijfspand laten voorzien van zonnepanelen, dat energiebesparing en productie van duurzame energie oplevert.

In-house innovatie & productontwikkeling

Om u zo uitgebreid mogelijk te kunnen helpen, zijn wij als spuitgietbedrijf altijd op zoek naar manieren om kunststof verpakkingsmateriaal beter, goedkoper en efficiënter te maken. Wij zijn dan ook trots op onze in-house productontwikkelingsafdeling, die een wezenlijke bijdrage levert aan het uitwerken van nieuwe verpakkingstechnieken en verpakkingsconcepten. Binnen de afdeling innovatie & productontwikkeling zijn wij dagelijks actief bezig met de verbetering van bestaande producten en de ontwikkeling van nieuwe doordachte verpakkingen. Hierbij vormen besparing op grondstoffen en energie altijd de basis.

Ontdek de mogelijkheden

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van ons spuitgietbedrijf voor uw organisatie of producten? Bel dan naar +31 (0)416 343175, of vul het contactformulier in. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om onze werkwijze en de kansen die wij u kunnen bieden uitgebreid toe te lichten.