N

Hoge kwaliteit

Maatwerk

Milieuvriendelijk

Spuitgietbedrijven


Een van de meest toonaangevende kunststof spuitgietbedrijven in Europa is Naber Plastics B.V. Hoe we dit voor elkaar gekregen hebben? Natuurlijk door hard te werken, maar ook door altijd te streven naar de beste kwaliteit waarbij de klant kan rekenen op de leverbetrouwbaarheid. Door gebruik te maken van de nieuwste technieken zijn wij in staat zeer duurzaam en milieuvriendelijk te werken. We leveren daarnaast altijd maatwerk als dit gewenst is. In onze eigen productontwikkelingsafdeling denken wij graag met u mee. Zo kunnen we optimaal voldoen aan de wensen van de afnemer.

Een van de meest toonaangevende spuitgietbedrijven in Europa

Wij zijn een van de meest toonaangevende spuitgietbedrijven van Europa, mede doordat we een innovatief karakter hebben. We hebben namelijk een eigen productontwikkelingsafdeling waar innovatie centraal staat, waardoor u altijd een voordeel heeft ten opzichte van de concurrent. Onze kracht zit voornamelijk in massaproductie. Markten waarin wij onder andere actief zijn:

Het verharde vloersysteem is een ideale tijdelijke oplossing voor bijvoorbeeld evenementen- of parkeerterreinen. Voor vrijwel iedere toepassing hebben we een ander vloersysteem. Van verhardingen voor voetgangers tot verhardingen voor zwaar verkeer, u koopt of huurt bij ons exact wat u nodig heeft.

Strenge hygiëne- en kwaliteitsvoorschriften

Wij werken op een duurzame en milieuvriendelijke manier en voldoen aan strenge hygiëne- en kwaliteitsvoorschriften die gesteld zijn voor spuitgietbedrijven die werken voor de voedselindustrie. Wij zijn dan ook trots om te vermelden dat we in het bezit zijn van een BRC-IoP certificaat (voedselveiligheid). Benieuwd naar wat we voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op door te bellen naar +31 416 343175.


Neem contact op