N

High Quality

Customization

Environmentally friendly

Spuitgietbedrijven


Een van de meest toonaangevende kunststof spuitgietbedrijven in Europa is Naber Plastics. Hoe we dit voor elkaar hebben gekregen? Door hard te werken, maar ook door altijd te streven naar de beste kwaliteit. Daarbij kan de klant altijd rekenen op onze leverbetrouwbaarheid. Door gebruik te maken van nieuwste technieken zijn wij in staat om maatwerk te leveren, maar ook om zeer duurzaam en milieuvriendelijk te werken. In onze eigen productontwikkelingsafdeling denken wij graag met u mee. Zo kunnen we optimaal voldoen aan uw wensen en eisen.

Een van de meest toonaangevende spuitgietbedrijven in Europa

Wij zijn een van de meest toonaangevende spuitgietbedrijven van Europa, mede doordat we veel tijd en moeite steken in innovatie. We hebben namelijk een eigen productontwikkelingsafdeling, waardoor we altijd producten kunnen maken die aansluiten op uw wensen en eisen. Wij leveren kunststof producten voor markten zoals:

Wij voldoen aan alle hygiëne- en kwaliteitsvoorschriften

Wij werken op een duurzame en milieuvriendelijke manier en voldoen daarnaast aan alle hygiëne- en kwaliteitsvoorschriften die gesteld zijn voor spuitgietbedrijven. Wij zijn dan ook trots om te vermelden dat we in het bezit zijn van een BRC-IoP (grade AA) certificaat. Benieuwd naar wat we voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op door te bellen naar +31 416 343175 of vul ons contactformulier in.

Contact us

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid