N

Hoge kwaliteit

Maatwerk

Milieuvriendelijk

Spuitgietbedrijven


Eén van de meest toonaangevende kunststof spuitgietbedrijven in Europa is Naber Plastics B.V. Hoe we dit voor elkaar gekregen hebben? Natuurlijk door hard te werken, maar ook door altijd te streven naar de beste kwaliteit waarbij de klant kan rekenen op de leverbetrouwbaarheid. Door gebruik te maken van de nieuwste technieken zijn wij in staat zeer duurzaam en milieuvriendelijk te werken. In onze eigen productontwikkelingsafdeling denken wij graag met u mee.  Zo kunnen we optimaal voldoen aan de wensen van de afnemer.

Naber Plastics B.V.: één van de meest toonaangevende spuitgietbedrijven in Europa

Wij zijn één van de meest toonaangevende spuitgietbedrijven van Europa, mede doordat we een erg innovatief karakter hebben. We hebben namelijk een eigen productontwikkelingsafdeling waar innovatie centraal staat, waardoor u altijd een voordeel heeft ten opzichte van de concurrent. Onze kracht zit voornamelijk in massaproductie. Markten waarin wij o.a. actief zijn, zijn: verpakkingen voor voedsel, speelgoed, kratten, tuinbouw en technische onderdelen. Daarnaast verkopen en verhuren we ook tijdelijke verharde kunststof vloeren voor bijvoorbeeld evenementen- of parkeerterreinen. Voor iedere toepassing hebben we een ander vloersysteem, van verhardingen voor voetgangers tot verhardingen voor zwaar verkeer.

Strenge hygiëne- en kwaliteitsvoorschriften

Wij werken op een duurzame en milieuvriendelijke manier en voldoen aan de strenge hygiëne- en kwaliteitsvoorschriften die gesteld zijn voor spuitgietbedrijven die produceren voor de voedselindustrie. Wij zijn dan ook trots om te vertellen dat we in het bezit zijn van het ISO 14001 (milieu) en BRC-iop (voedselveiligheid) certificaat. Benieuwd naar wat we voor u kunnen betekenen? Neem dan eens contact met ons op door te bellen naar 0031 416 343175

Neem contact op