N

High Quality

Customization

Environmentally friendly

Specialistische spuitgieter van kunststof


Naber Plastics is gevestigd in een hypermodern pand in Waalwijk, waar we als specialistische spuitgieter van kunststof werken met de meest hightech machines en automatiseringen. Spuitgieten is een groeiende branche waarin wij het verschil maken door onze producten en innovaties in de technieken steeds verder te verduurzamen. We zetten ons in voor het milieu en nemen graag het voortouw op het gebied van duurzame productie van kunststof.

Kunststof spuitgieter die voldoet aan alle voorschriften

Als kunststof spuitgieter moet je vanzelfsprekend voldoen aan strenge voorschriften. Neem bijvoorbeeld het produceren van verpakkingsmateriaal voor voedsel. U kunt zich voorstellen dat het essentieel is dat het gebruikte kunststof 100% veilig is en aan strenge kwaliteits- en hygiënevoorschriften voldoet. Daarom leveren wij handelswaar die BRC-IoP gecertificeerd is. Dit houdt in dat wij ons houden aan de gestelde eisen op het gebied van gevaren- en risicobeheersing, de normen voor de productieomgeving en het voorkomen van verontreiniging. Met deze gestandaardiseerde processen en procedures zorgen we ervoor dat we een constante kwaliteit en efficiëntie kunnen waarborgen.

Contact us

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

Innovatie en vergroening

Wij blijven continu bezig met innovatie en vergroening. Voor de ontwikkeling van nieuwe producten gaat de afdeling productontwikkeling het liefst met u zelf aan tafel. Het vraagstuk dat u bij ons neerlegt, daagt onze mensen uit om tot unieke spuitgiet oplossingen te komen. Wij geloven niet in het kopiëren van bestaande producten en streven altijd naar een verbetering op het gebied van functionaliteit, besparing op grondstof, productietijd en energie. Kunststof spuitgieten is onze core business, maar het ondersteunen en helpen van klanten in het hele traject maakt ons echt van toegevoegde waarde. Bij Naber Plastics hebben we alle kennis en expertise in huis: van ontwerp tot productie.

Populaire productietechniek

Spuitgieten is een populaire productietechniek waarmee kunststof producten worden gemaakt. Zonder dat we het in de gaten hebben, gebruiken we in ons dagelijks leven vaak producten die met deze techniek zijn geproduceerd, denk maar aan voedselverpakkingen. Bij spuitgieten wordt kunststof verwarmd tot een vloeibare massa en onder hoge druk in een mal gespoten, waarna het afkoelt. Vervolgens wordt het gevormde product door middel van een robot volledig automatisch uit de mal gehaald. De keuze van het juiste materiaal en een stabiel productieproces zijn erg belangrijk voor het uiteindelijk resultaat. Naber Plastics is als gespecialiseerde kunststof spuitgieter thuis in alle aspecten rondom spuitgiet oplossingen en de productie in hoge volumes.

Maatwerk oplossingen

Bent u op zoek naar een professionele spuitgieter van kunststof? Of bent u bezig met de ontwikkeling van een nieuw product en wilt u informeren naar onze custom made oplossingen voor de verpakking? Dan kunt u ons bereiken via +31 (0)416 343175 of vul het contactformulier in. Maak een afspraak en we samen bekijken we de mogelijkheden!