N

Hoge kwaliteit

Maatwerk

Milieuvriendelijk

Spuitgieter kunststof


Naber Plastics B.V. kan worden aangemerkt als een kwalitatief zeer sterke spuitgieter met betrekking tot kunststof. Wij zijn een van de toonaangevende bedrijven binnen Europa. Dat wij worden aangemerkt als een grote speler, komt mede doordat wij luisteren naar de wensen en behoeftes van onze klanten, zij zijn onze rode draad door het project dat gevoerd wordt. Door kort contact te houden en goed te luisteren staan wij bekend als een kwalitatief sterke spuitgieter op het gebied van kunststof.

Naber Plastics B.V: een spuitgieter van kunststof die milieubewust is!

Sinds 2012 hebben wij ons gevestigd als in een nieuw milieuvriendelijk pand aan het Eco-industrieterrein Haven VII. Dit pand is zo aangekleed dat het een voorloper is op het gebied van ecologische innovatie. Zo staan wij als spuitgieter van kunststof te boek als milieuvriendelijke voorloper. Verder wordt er gezorgd voor hoogwaardige producten die voldoen aan de strenge regels met betrekking tot verpakkingsmateriaal. Zo zijn wij werkzaam in onder andere:

  • De Foodretail;
  • Foodindustrie;
  • Foodservice.

Verder zijn we in meerdere branches werkzaam. Hierbij staat ook productieontwikkeling en innovatie hoog bij ons in het vaandel. Hier houdt een groep zich intern dan ook dagelijks zichzelf mee bezig, dit om voor te blijven ten opzichte van de concurrentie. De opgebouwde innovatieve voorsprong wordt op deze manier behouden.

Heeft u verder nog vragen over ons als kunststof spuitgieter? Of wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Of zijn er andere vragen die u nog wilt stellen aan ons? Dan kunt u ons bereiken via het telefoonnummer: 0031 416 343175. Een van onze medewerkers staat u graag te woord.

Neem contact op