N

High Quality

Customization

Environmentally friendly

Spuitgieter kunststof


Naber Plastics staat bekend als een kwalitatieve spuitgieter van kunststof. Wij hebben ons weten te specialiseren in de kunststofbranche en zijn daarmee een van de meest toonaangevende bedrijven binnen Europa. Dat wij worden gerekend tot een grote speler, komt mede doordat wij luisteren naar de wensen en behoeftes van onze klanten. Door contact te houden en goed te luisteren, zijn wij de sterke spuitgieter van kunststof waar u naar op zoek bent.

Een spuitgieter van kunststof die milieubewust is

Sinds 2012 hebben wij ons gevestigd in een modern en vooral milieuvriendelijk pand aan het eco-industrieterrein in Waalwijk. Dit pand is zo ontworpen dat het een voorloper is op het gebied van ecologische innovatie. Zo zetten wij ons als spuitgieter van kunststof in voor milieu en natuur, wat wil zeggen dat wij de nadruk leggen op de duurzame productie van kunststof. Verder wordt er gezorgd voor hoogwaardige producten die voldoen aan de strenge regels met betrekking tot verpakkingsmateriaal.

Norm voor verpakkingsmateriaal

Op het moment dat wij artikelen voor de voedselindustrie produceren, moeten wij er zeker van zijn dat de kunststof 100% veilig is. Daarom leveren wij handelswaar dat BRC-IoP gecertifieerd is. Dit houdt in dat wij ons onder andere houden aan de eisen op het gebied van:

  • Gevaren- en risicobeheersing
  • Normen voor de productieomgeving
  • Voorkomen van verontreiniging

Neem contact met ons op

Heeft u verder nog vragen over ons als kunststof spuitgieter? Of wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Of zijn er andere vragen die u nog wilt stellen aan ons? Dan kunt u ons bereiken via +31 (0)416 343175 of vul het contactformulier in. Een van onze medewerkers staat u graag te woord. 

Contact us

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid