N

Hoge kwaliteit

Maatwerk

Milieuvriendelijk

Spuitgieter kunststof


Naber Plastics B.V. kan worden aangemerkt als een kwalitatief zeer sterke spuitgieter met betrekking tot kunststof. Wij zijn een van de toonaangevende bedrijven binnen Europa. Dat wij worden gerekend tot een grote speler, komt mede doordat wij luisteren naar de wensen en behoeftes van onze klanten. Zij zijn immers onze rode draad door het project dat gevoerd wordt. Door contact te houden en goed te luisteren, zijn wij de sterke spuitgieter op het gebied van kunststof waar u naar op zoek bent.

Naber Plastics B.V: een spuitgieter van kunststof die milieubewust is

Sinds 2012 hebben wij ons gevestigd in een nieuw milieuvriendelijk pand aan het eco-industrieterrein Haven VII in Waalwijk. Dit pand is zo ontworpen dat het een voorloper is op het gebied van ecologische innovatie. Zo zetten wij ons als spuitgieter van kunststof in voor milieu en natuur, iets waarin wij vooroplopen. Verder wordt er gezorgd voor hoogwaardige producten die voldoen aan de strenge regels met betrekking tot verpakkingsmateriaal. Zo zijn wij werkzaam in onder andere:

Verder zijn we in meerdere branches werkzaam. Hierbij staat ook productieontwikkeling en innovatie hoog bij ons in het vaandel. Hier houdt een groep zich intern dan ook dagelijks zichzelf mee bezig, dit om voor te blijven ten opzichte van de concurrentie. De opgebouwde innovatieve voorsprong wordt op deze manier behouden.

Norm voor verpakkingsmateriaal

Op het moment dat wij artikelen voor de voedselindustrie produceren, moeten wij er zeker van zijn dat de kunststof 100% veilig is. Daarom leveren wij handelswaar dat BRC-IoP gecertifieerd is. Dit houdt in dat wij ons onder andere houden aan de eisen op het gebied van:

  • Gevaren- en risicobeheersing
  • Normen voor de productieomgeving
  • Voorkomen van verontreiniging

Neem contact met ons op

Heeft u verder nog vragen over ons als kunststof spuitgieter? Of wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Of zijn er andere vragen die u nog wilt stellen aan ons? Dan kunt u ons bereiken via het telefoonnummer +31 416 343175. Een van onze medewerkers staat u graag te woord.

Neem contact op