N

High Quality

Customization

Environmentally friendly

Vacature spuitgieter in Waalwijk


Naber Plastics in Waalwijk heeft altijd een vacature openstaan voor een deskundige en enthousiaste spuitgieter. Wanneer u wilt werken bij een van de meest toonaangevende marktleiders binnen Europa op het gebied van kunststof, is dit zeker uw kans. Wij zijn opgericht in 1989 als klein familiebedrijf, maar vanuit hier zijn wij uitgegroeid tot het bedrijf dat wij vandaag de dag zijn. Bij ons heeft u genoeg ontwikkelingsmogelijkheden en wordt er gezorgd dat u kunt werken in een sfeervolle omgeving met leuke collega’s.

Wij zoeken altijd geschikte personen voor de vacature spuitgieter bij ons in Waalwijk

Binnen onze organisatie is er altijd ruimte voor nieuwe en enthousiaste mensen om onze organisatie te versterken. Wij vinden het belangrijk dat u een positieve houding heeft en enthousiast bezig bent met uw werk. Daartegen kunt u bij de vacature voor spuitgieter in Waalwijk rekenen op:

  • Een fulltime dienstverband
  • Interne opleidingen tot allround engineer
  • Een prettige en moderne werkomgeving
  • Een zeer gezellige en familiaire sfeer met fijne collega’s

Komt u werken bij Naber Plastics?

Wilt u weten wat Naber Plastics voor uw carrière kan betekenen? Wat wij u kunnen aanbieden bij onze vestiging in Waalwijk op het gebied van de functie voor spuitgieter, zelfs als machinesteller of als operator? Dan is het raadzaam om zeker eerst contact met ons op te nemen. Dat kan per post via:

Naber Plastics B.V.
Van Hilststraat 12
5145 RL Waalwijk

Ook kunt u uw motivatiebrief inclusief uw cv sturen naar lianne.naber@naberplastics.com. Heeft u nog vragen over de sollicitatieprocedure? Dan kunt u ons telefonisch bereiken door te bellen naar +31 (0)416 343175. Als u meer wilt weten over de vacature voor spuitgieter, kunt u altijd kijken op de vacaturepagina van onze website.

Contact us

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid