N

Hoge kwaliteit

Maatwerk

Milieuvriendelijk

Vacature spuitgieter


Wij als Naber Plastics B.V. hebben altijd een vacature openstaan voor een deskundige en enthousiaste spuitgieter. Wanneer u wilt werken bij een van de toonaangevende marktleiders binnen Europa op het gebied van kunststof, is dit zeker uw kans. Wij zijn opgericht in 1989 als klein familiebedrijf, vanuit hier zijn wij uitgegroeid tot het bedrijf dat wij vandaag de dag zijn. Bij ons heeft u genoeg ontwikkelmogelijkheden en er wordt gezorgd dat u kunt werken in een sfeervolle omgeving met leuke collega’s.

Wij zoeken altijd geschikte personen voor de vacature spuitgieter

Binnen onze organisatie is er altijd ruimte voor nieuwe enthousiaste personen om onze organisatie te versterken. Wij vinden het belangrijk dat u een positieve houding heeft en enthousiast bezig bent met uw werk. Daartegen bieden wij binnen onze vacature voor spuitgieter u:

  • Een fulltime baan;
  • Verder bieden wij u een interne opleiding tot allround engineer;
  • Verder verzorgen wij dat u kunt werken in een prettige en moderne werkomgeving;
  • Een zeer gezellige en familiaire sfeer met fijne collega’s.

Komt u werken bij Naber Plastics B.V.

Wilt u weten wat Naber Plastics B.V. kan betekenen voor u carrière? En wat wij u kunnen aanbieden op het gebied van de vacature spuitgieter? Dan is het raadzaam om zeker eerst contact met ons op te nemen. Wij staan u graag te woord als u belt naar het telefoonnummer: 0031 416 343175. Verder kunt u gelijk uw sollicitatie sturen, dit kan zowel schriftelijk als via de mail:

Wilt u meer weten van deze vacature dan kunt u altijd kijken op de vacaturepagina op onze website.

Neem contact op