N

High Quality

Customization

Environmentally friendly

Vacature spuitgieter


Wij als Naber Plastics B.V. hebben altijd een vacature openstaan voor een deskundige en enthousiaste spuitgieter. Wanneer u wilt werken bij een van de toonaangevende marktleiders binnen Europa op het gebied van kunststof, is dit zeker uw kans. Wij zijn opgericht in 1989 als klein familiebedrijf, vanuit hier zijn wij uitgegroeid tot het bedrijf dat wij vandaag de dag zijn. Bij ons heeft u genoeg ontwikkelmogelijkheden en wordt er gezorgd dat u kunt werken in een sfeervolle omgeving met leuke collega’s.

Wij zoeken altijd geschikte personen voor de vacature spuitgieter

Binnen onze organisatie is er altijd ruimte voor nieuwe enthousiaste personen om onze organisatie te versterken. Wij vinden het belangrijk dat u een positieve houding heeft en enthousiast bezig bent met uw werk. Daartegen kunt u bij de vacature voor spuitgieter rekenen op:

  • Een fulltime baan
  • Interne opleidingen tot allround engineer
  • Een prettige en moderne werkomgeving
  • Een zeer gezellige en familiaire sfeer met fijne collega’s

Komt u werken bij Naber Plastics B.V.

Wilt u weten wat Naber Plastics B.V. kan betekenen voor u carrière? En wat wij u kunnen aanbieden op het gebied van de vacature spuitgieter? Dan is het raadzaam om zeker eerst contact met ons op te nemen. Dat kan per post via:

Naber Plastics B.V.

Van Hilststraat 12

5145 RL Waalwijk

Ook kunt u uw motivatiebrief met cv sturen naar lianne.naber@naberplastics.com. Heeft u nog vragen over de sollicitatieprocedure? Dan kunt u ons telefonisch bereiken door te bellen naar +31 416 343175. Als u meer wilt weten over deze vacature, kunt u altijd kijken op de vacaturepagina van onze website.


Contact us

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid